Ga verder dan de fun met Park Beyond – Nu verkrijgbaar!

thumbnail

Bandai Namco Europe en Limbic Entertainment kondigen met trots de grote opening aan van Park Beyond, hun simulatie voor themaparkmanagement, die nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een gratis proefversie van twee uur is ook beschikbaar op Xbox Series X|S en PlayStation 5 voor PlayStation Plus Premium-abonnees.

Park Beyond heeft iets in petto voor alle soorten spelers. Zijn het visionneers die op zoek zijn naar de toekomst van themaparken? Met Impossification kunnen ze attracties, winkels en evenementmedewerkers transformeren en het alledaagse ongelooflijk maken. Zit management in hun bloed? Met een groot aantal controlepanelen kunnen ze elke parameter en elke cent volgen om ervoor te zorgen dat hun park perfect draait en dat de bezoekers het naar hun zin hebben. Zijn ze creatief in hart en nieren en hebben ze grote ideeën? Met modulair bouwen en de uitgebreide bibliotheek met accessoires kunnen ze hun linkerhersenhelft de vrije loop laten om geweldige landschappen te creëren waarin bezoekers kunnen ronddwalen, terwijl ze met de maker van de achtbaan de attractie van hun dromen kunnen bouwen.

Creativiteit gaat in augustus nog een stapje verder met de implementatie van mod.io, het platform voor het delen van door gebruikers gegenereerde content, waarmee spelers hun creaties met iedereen kunnen delen, ongeacht het platform waarop ze spelen.

Aankomende DLCs, zowel gratis als betaald, zullen vanaf deze zomer nog meer gekkigheid naar Park Beyond brengen, met nieuwe thema’s voor attracties, decors, entertainers en meer.

Park Beyond is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx