Ga gratis op avontuur in Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition, de langverwachte nieuwe versie van het geliefde actie-RPG-avontuur dat zal verschijnen voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en iOS- en Android-apparaten, tegelijk wordt gelanceerd met een gratis te downloaden demoversie genaamd FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite.

In FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite kunnen spelers de eerste drie kerkers doorlopen, zowel in de singleplayer-mode als in online multiplayer-mode met cross-play-functionaliteit. Daarnaast kunnen spelers die de volledige game aanschaffen als host dienen voor multiplayer-sessies met spelers die FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite gebruiken. Op die manier kan een volledige party van maximaal vier caravanners tot dertien kerkers in het fantasy-avontuur doorlopen, met slechts één exemplaar van de volledige game. Spelers kunnen ook hun save-gegevens van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite overzetten naar de volledige game, zodat ze na aanschaf van de volledige game hun magische avontuur kunnen voortzetten vanaf het punt waar ze in de demoversie waren gebleven.

Hiernaast zijn vandaag nieuwe gameplay-verbeteringen onthuld die het avontuur in FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition geweldiger dan ooit maken. Naast de eerder aangekondigde ‘Mimic’-functie die spelers de vorm aan laat nemen van verschillende personages die ze onderweg tegenkomen, zijn dat onder meer de volgende gameplay-verbeteringen:

  • Quick Chat – Wissel tekstgebaseerde, tactische instructies uit met teamgenoten tijdens het spelen van de online  multiplayer.
  • Magic Timer – Een nieuw timer-mechaniek dat spelers helpt hun magische aanvallen te synchroniseren en combineren voor optimale aanvalskracht.
  •  UI-verbeteringen – De UI (user interface) is uitgebreid met een mini-map zodat spelers hun omgeving altijd goed in de gaten kunnen houden. Ook kunnen spelers nu meer materialen bij zich dragen.
  • Extra difficulty-modes – Na het voltooien van het hoofdscenario komen moeilijkere dungeons beschikbaar voor de dapperste avonturiers, inclusief de Mine of Cathuriges met zeer sterke vijanden en nieuwe uitdagingen. Deze uitdagende post-game-kerkers zijn alleen toegankelijk in de volledige versie van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition.
  • Vernieuwde soundtrack – Speciaal voor FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition zijn meer dan 50 nieuwe muziektracks geschreven door Kumi Tanioka, die ook de muziek van het origineel schreef, inclusief opnieuw opgenomen versies van de geliefde themasongs Sound of the Wind en Starry Moonlit Night.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x