Ga een verfrissende uitdaging aan in de nieuwe Challenge Mode van POWERWASH SIMULATOR

thumbnail

Vandaag heeft de onafhankelijke ontwikkelaar FuturLab hun eerste content-update uitgebracht voor de Steam Early Access-titel POWERWASH SIMULATOR. Deze nieuwste update (0.4) wordt uitgegeven door Square Enix Ltd en voegt diverse content toe, waaronder de nieuwe Challenge Mode, extra schoonmaakjobs, en diverse zeer welkome, door de community aangevraagde ‘quality of life’-veranderingen. POWERWASH SIMULATOR geeft spelers een opgeruimd en verfrissend gevoel met het kalmerende geluid van hogedrukwaterspuiten. Spelers kunnen hun eigen wasbedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil wegspuiten dat ze maar kunnen vinden. POWERWASH SIMULATOR geeft een unieke draai aan het simulatiegenre door te focussen op ontspanning en escapisme.

Spelers die liever onder wat meer druk presteren zitten goed in de Challenge Mode die je het vuil laat bestrijden in verschillende scenario’s. Zo kun je in de Time Challenge tegen de klok wassen, terwijl de Water Challenge je uitdaagt om zo weinig mogelijk water te gebruiken.

“Om ervoor te zorgen dat POWERWASH SIMULATOR? iedereen aanspreekt, hebben we de Challenge Mode toegevoegd,” zegt lead designer Dan Chequer. “In de Career Mode hebben we bewust geen limieten en tijdsdruk toegevoegd. Wie toch liever wat competitiever wil spelen, zit helemaal goed in de aparte Challenge Mode, die op natuurlijk wijze is afgeleid van de Career Mode.”

En de 0.4-update heeft nog meer te bieden! Raak in de zen-zone met meer fantastische dingen om schoon te maken: ga het bos in om de boomhut van Hunter Lode te reinigen, laat een smerige oude camper weer glimmen, en verwijder de dikke aslaag van een helikopter!

Daarnaast is een hele reeks quality-of-life-verbeteringen doorgevoerd voor een nog soepelere spelbeleving, zoals een aangepast zeepsysteem, ondersteuning voor maximaal 240FPS en een extra hurkniveau om van die moeilijk bereikbare plaatsjes te kunnen schoonmaken. Je leest alles over deze QOL-wijzigingen in onze nieuwste Dev Log.

Als je deze zomer ook van PowerWash Simulator wilt genieten moet je er snel bij zijn, want je kunt de game tot 8 juli met 15% korting kopen in de Steam Summer Sale!

POWERWASH SIMULATOR is momenteel verkrijgbaar op Steam vroegtijdige toegang: http://bit.ly/PWSOutNowSteam

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box