Ga behind the scenes bij de opnames van de Mafia: Definitive Edition soundtrack

thumbnail

Vandaag hebben 2K en Hangar 13 een nieuwe video naar buiten gebracht, waarin te zien is hoe het iconische openingsnummer van componist Vladimír Šimůnek, die de theme song heeft gemaakt voor de klassieker uit 2002,  voor Mafia: Definitive Edition opnieuw is opgenomen. Tijdens de COVID 19-pandemie is het niet mogelijk voor het gehele orkest om in één keer samen te komen en op te nemen, waardoor het maken van een dergelijke soundtrack zeer uitdagend is. Gelukkig zie je in deze video dat het alsnog gelukt is en hoor je ook het prachtige eindresultaat.

Mafia: Definitive Edition – de uitgebreide, volledig opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia – lanceert op 25 september. De remake bevat een bijgewerkt script vol met rijke nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes. Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, best-in-class cinematics en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en veel meer.

Mafia: Definitive Edition maakt deel uit van de Mafia: Trilogy, die het volgende bevat:

  • Mafia: Definitive Edition – De volledig nieuwe remake van de geliefde klassieker;

  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD-remaster van het door de fans zeer geliefde Mafia II ;

  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde verhalende meesterwerk.

Spelers die Mafia: Trilogy digitaal aanschaffen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition en kunnen Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze op 25 september verkrijgbaar is. Mafia: Definitive EditionMafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. De games zijn zowel los als gebundeld verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. De volledige Trilogy is vanaf 25 september ook verkrijgbaar op de Epic Games Store.

Voor meer informatie over Mafia: Definitive Edition‘s features en inhoud, evenals extra details over Mafia: Trilogy als geheel, kun je MafiaGame.com bezoeken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x