Fysieke versie Eastward voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

thumbnail

iam8bit en Skybound Games, in samenwerking met Chucklefish en Pixpil, maken bekend dat de fysieke versie van Eastward voor de Nintendo Switch nu wereldwijd te koop is.

De meeslepende action adventure RPG wordt als fysieke cartridge geleverd inclusief een uniek stickerpakket met Eastward-personages in chibi-stijl. Bekijk hier de trailer over de fysieke edities van Eastward.

De fysieke versie van Eastward voor de Nintendo Switch zit vol charisma en persoonlijkheid. Spelers die de fysieke versie van de game aanschaffen voor de Nintendo Switch kunnen altijd en overal van de prachtig gedetailleerde pixelartwereld van Eastward genieten en krijgen bovendien een exclusief stickerpakket met chibi-art van de game. Eastward is een pixel art adventure RPG die zich afspeelt in een samenleving die dreigt ten onder te gaan, doordat een onbekende, giftige stof zich verspreid en de lucht vergiftigt. De mensen die erin slaagden hieraan te ontsnappen, vestigden zich in ondergrondse dorpen om een nieuw leven te beginnen. Toen daar eenmaal enkele generaties waren verstreken, waren de mensen alle herinneringen aan de blauwe luchten boven hen vergeten. Sam en John, de onwaarschijnlijke hoofdrolspelers van Eastward, bundelen hun krachten in hun hoop om een bloeiende buitenwereld te bereiken. Daarvoor moet het duo ontsnappen aan de tirannieke klauwen van de ondergrondse samenleving en per spoor over de wereld reizen om het mysterie van Sams krachten en de waarheid achter het dodelijke miasma te ontdekken.

Ga voor meer informatie over deze edities naar iam8bit.com.

Over Eastward

Ontsnap uit de tirannieke klauwen van Potcrock Isle ondergrondse samenleving en ga samen met Eastwards zonderlinge duo op een spannend avontuur naar de oppervlakte! Ontdek prachtige, bizarre nederzettingen en sluit vriendschappen terwijl je per spoor de wereld over trekt.

Combineer de vaardigheden van John en Sam en los kerkerpuzzels op, schakel ongebruikelijke vijanden uit en overleef de dodelijke damp. Kun jij de waarheid ontdekken achter Sams mystieke krachten en de harmonie herstellen in de verwoeste gebieden van Eastward?

 • Verken de heerlijk vervreemdende wereld van Eastward. Ga aan boord van de trein die dit afbrokkelende continent doorkruist en stap uit om bruisende stadjes te bezoeken, vreemde kampen te onderzoeken en schaduwrijke bossen te verkennen.
 • Vecht tegen rare monsters en meedogenloze eindbazen met Johns favoriete wapen, of dat nu een vlammenwerper, een tandwielschieter of je trouwe koekenpan is. Heb je een barmhartige bui? Verdoof dan eens iemand tijdelijk met Sams kinetische uitbarsting.
 • Schakel tussen John en Sam om puzzels op te lossen en je al vechtend een weg te banen door ontzagwekkende kerkers. Haal het duo uit elkaar om verborgen paden te ontdekken of blijf veilig bij elkaar in het gevaarlijke landschap.
 • Leer kleurrijke personages kennen met onvergetelijke karakters! Dompel jezelf onder in een hartverwarmend verhaal dat barst van het plezier en de maffe humor.
 • Maak heerlijke, authentieke Eastwardse gerechten met (voornamelijk) verse, biologische ingrediënten uit giftige wouden, potkrabkwekerijen en verlaten winkelcentra. Deze lekkernijen geven je gezondheidsbonussen, powerboosts en geheime voordelen.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box