Free MMO Game: Martial Heroes in Nederland en België van start

thumbnail

Game Entertainment Europe BV is op GamePlay in de Jaarbeurs Utrecht zeer succesvol van start gegaan met haar Massive Multiplayer Online Game Martial Heroes. Meer dan 4.000 gamers hebben zich de afgelopen dagen al geregistreerd voor deze game. Het spel is gratis te downloaden (Free2Copy) en gamers hebben gratis toegang (Free2Play) tot de wereld van Martial Heroes.

Nederlandstalige Gamers kunnen vanaf nu terecht op de Nederlandse portal van Martial Heroes (www.martialheroes.nl en www.martialheroes.be). Vanaf deze portal kan de Martial Heroes gameclient zonder kosten worden gedownload, kunnen interessante items worden gekocht en worden afgerekend met de gebruikelijke Nederlandse betaalmethodes. Verder kunnen gamers gebruik maken van de Nederlandstalige helpdesk, forum en Game Masters.

Martial Heroes brengt je in een wereld die rijk is aan oosters erfgoed, martial arts en eeuwenoude legenden, en biedt een perfecte mix tussen oosters mediëvalisme en ongelofelijke fantasieën. Als speler kan je een rol kiezen die bij je past. Daarvoor heb je de keuze uit vier verschillende rollen: Mage, Monk, Warrior en Assassin. Door het uitvoeren van “quests” en het gebruik van items zoals zwaarden en paarden groeit een gamer in zijn rol.

Op je reis door de wereld van Martial Heroes bezoek je gebieden die volledig anders zijn dan de plaatsen die je tot nu toe hebt gezien. Sommige landschappen hebben twee manen die hun bleke licht over de aarde laten schijnen. Er zijn mystieke gebieden waar het altijd nacht is, of stukken land die alleen bereikt kunnen worden via geheime doorgangen. Naarmate je verder komt in Martial Heroes en je personage nieuwe levels bereikt, komen er steeds meer elementen van karma beschikbaar. Dit betekent een enorme uitbreiding van de mogelijkheden voor de spelers, waarmee Martial Heroes zich van andere spellen onderscheidt.
Uiteraard wordt het echte succes pas bereikt door samen te gamen. Martial Heroes biedt dan ook de mogelijkheid om een Guild te vormen. Martial Heroes kent een onbeperkt aantal levels en blijft daardoor ook voor de hardcore gamer uitdagend. Verder zijn er dagelijks nieuwe uitbreidingen en items. Ook worden er door het Martial Heroes team regelmatig evenementen georganiseerd.
Binnenkort zal de huidige internationale gameserver (Karma) van Martial Heroes uitgebreid worden met servers speciaal voor de Europese gebruiker.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx