Exclusieve footage van Command & Conquer 3

thumbnail

Westwoord heeft de reeks groot gebracht. Electronic Arts mag verder gaan met het succes dat Command & Conquer nog steeds genoemd mag worden. C&C3 zal zich hopelijk gaan concentreren op de Red Alert saga, maar zal natuurlijk de nodige vernieuwingen met zich meebrengne. De klassieke interface, die in een nieuw jasjes is gestoken zal uiteraard zorgen voor het nodige overzicht, daar waar men daarbij afweek in Generals.

We zitten inmiddels in het jaar 2047, en er staat meer op het spel dan je denkt. De Aarde ligt dit keer onder een dikke laag besmettelijke radioactieve Tiberium, een waardevol goedje, maar eveneens een heel gevaarlijk goedje. De GDI, een hightech alliantie van de meest geavanceerde naties ter wereld, probeert van alles om deze plaag van Tiberium te stoppen. De leider van NOD, Kane, heeft echter heel andere plannen met het Tiberium. Hij wil met het Tiberium namelijk chaos en verderf zaaien op de Aarde. Zijn NOD organisatie is namelijk uitgegroeid tot een supernatie die er alles aan doet om de macht te krijgen over de hele planeet en alle rijkdommen die zich maar bevinden op onze kleine planeetje. Nu Kane zo zijn supermacht heeft, is het natuurlijk onvermijdelijk dat er geen oorlog kan uitbreken. En dat gebeurt dan dus ook!

Inmiddels zijn er weer nieuwe beelden verschenen van deze multiplatform game die voor de PC en Xbox 360 zal verschijnen:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx