Free Gaming = enorm veel beleving! Kom ook!

thumbnail

Tijdens Free Gaming worden alle zintuigen geprikkeld: natuurlijk staat gamen op pc, console en mobiel in het middelpunt, maar daarnaast zijn tijdens Free Gaming de games ook te zien, te horen, live te beleven en zelfs te proeven. Free Gaming laat bezoekers de wereld van en achter het gamen beleven: maak kennis met de geschiedenis van het gamen, verschillende gamersculturen, gametrends, maar ook met kunst, studies en werk; eigenlijk alles in relatie tot gamen.
Alvast een voorproefje op het uitgebreide en interactieve programma en aanbod;

• Sporten op Olympisch niveau met Mario en Sonic
• Homo Ludens (“de spelende mens”) en The Art of Games in Schouwburg Rotterdam
• Cinema & Games: op Free Gaming krijgen diverse bekende & verfilmde verhalen een nieuwe speelbare wending.
• Educatie & Games: games als educatief middel maar ook gaming als opleiding.
• Game Debat: gamers op het podium, de discussie over gaming gevoerd en geleid door gamers. Een (Rotterdamse) wethouder word uitgedaagd het gesprek op niveau te volgen.
• Contests en showcases op wereldniveau: topgamers gaan hier de strijd aan met elkaar en dagen het publiek uit om zich met hen te meten.
• Muziek en Games: Free Gaming Rockt

Rotterdam! Bekende en mindere bekende gametunes worden live onder handen genomen en op het festivalpubliek losgelaten. Wordt het een DJ-set of toch een klassiek concert? Wordt vervolgd…..

Gedurende de dag is het podium de plek voor entertainment; naast optreden van bekende (lokale) artiesten krijgen de finales van de diverse contests een prominente plek.

Free Gaming vindt op 21 juni 2008 van 14:00 tot 2:30 plaats op het Schouwburgplein in Rotterdam. Dit is een groot, centraal gelegen plein in het centrum van Rotterdam, op nog geen vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Games die aanwezig zijn op het event: Klik hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x