Activision groots aanwezig op het Free Gaming event

thumbnail

Dit jaar is Activision groots aanwezig op het Free Gaming event op zaterdag 21 juni in Rotterdam. Activision zal op Free Gaming met maar liefst 2 nieuwe games uitpakken! Allereerst is er de Star Wars The Force Unleashed stand die in samenwerking met Gamer.nl en HasbroTM wordt opgezet. Op The Force Unleashed stand kan je door de Gamer.nl crew als een echte Jedi op de foto worden gezet en een exclusieve Star Wars action figure van HasbroTM krijgen. Je kan er Darth vader zijn Stormtroopers en zelfs princess Leia in levende lijve ontmoeten. Daarnaast laten we speciaal voor de grootste Star Wars fans “behind closed doors” voor de allereerste keer in de Benelux zeer exclusieve content zien van Star wars The Force Unleashed. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een echt lightsaber gevecht op het hoofdpodium! May the force blow your mind!

Maar ook met Guitar Hero valt er genoeg te beleven op Free Gaming. Guitar Hero is natuurlijk bij uitstek een game voor Free Gaming. Daarom is die game dan ook niet 1, niet 2 maar zelfs 3 keer aanwezig op Free Gaming! Naast het feit dat Guitar Hero op de Sony en Microsoft stand speelbaar is kan je op de Guitar Hero stand ook Guitar Hero Aerosmith 1 week voor dat de game uitkomt al zelf spelen! De allerbeste Guitar Hero speler mag het op het hoofdpodium opnemen tegen de Nederlands kampioen air guitar.
Dus we zien je deze zaterdag in Rotterdam op Free Gaming! Free Gaming wordt gehouden op zaterdag 21 juni tussen 14.00 en 20.30u op het Schouwburgplein in Rotterdam.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x