Founders programma Transformers Universe gelanceerd

thumbnail

Jagex Games Studio, ontwikkelaar van de bekroonde fantasy MMORPG RuneScape, en speelgoedfabrikant Hasbro Inc., kondigen vandaag de lancering aan van het TRANSFORMERS Universe Founders programma. Met dit programma worden spelers vereeuwigd in de Founders Honor Roll, kunnen ze in-game beloningen en valuta (‘relics’) ontvangen, een special edition TRANSFORMERS Universe figurine bemachtigen en andere hoogwaardige extra’s.

Er zijn vier pakketten beschikbaar voor spelers; brons, zilver, goud en cybernite. Alle Founders zijn vereeuwigd in de Founders Honor Roll. De pakketten zijn scherp geprijsd en bieden spelers extra’s met veel toegevoegde waarde. Kijk voor meer informatie op www.transformersuniverse.com/founders-pack.

De extra’s verschillen per gekocht pakket, maar variëren van bundels met apparatuur, upgrades voor krijgers en in-game gereedschap, tot exclusieve krijgers en body kits. Founders krijgen ook in-game valuta, season passen, gratis toegang tot timed-exclusive krijgers bij lancering en andere in-game bonussen. Founders die het hoogste cybernite pakket aanschaffen, ontvangen een TRANSFORMERS Universe figurine van 25cm die speciaal voor de game gecreëerd is en wereldwijd beperkt beschikbaar is.

Alle Founders pakketten, die verschillend in waarde en inhoud zijn, zijn direct verkrijgbaar, waarmee alle Founders gegarandeerd een plaats in de Founders Honor Roll krijgen, samen met een exclusieve Founders forum avatar bij aankoop. Alle details, inclusief prijsstelling, zijn te vinden op www.transformersuniverse.com/founders-pack

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box