Football Manager 2019: Beta nu beschikbaar voor PC en Mac

thumbnail

De tijd van het wachten is bijna voorbij… Het moment waar Football Manager fans op hebben gewacht is daar. SEGA Europe Ltd. en Sports Interactive zijn trots om aan te kondigen dat de pre-release publieke beta van FM19 vanaf vanavond beschikbaar is op PC en Mac.

Iedereen die FM19 heeft besteld bij een goedgekeurde SEGA digitale retailer, kan nu inloggen op Steam en de beta openen vanuit de Steam bibliotheek. Het is niet te laat om toegang te krijgen tot de pre-release beta! Iedereen die vanaf nu, tot de release op 2 november, FM19 besteld bij een deelnemende digitale retailer krijgt meteen toegang tot de beta.

De pre-release beta is een bijna complete versie van de game, dus spelers kunnen nog bugs en problemen tegenkomen. Online play is ingeschakeld maar er is nog geen volledige toegang tot de Steam Workshop of de pre-game/in-game editors tot de volledige release van de game op 2 november.

Grote aanpassingen bij training en tactiek, naast het debuut voor de Bundesliga licentie en een gloednieuw uiterlijk, belooft FM19 de grootste release in de geschiedenis van de serie te zijn. Bovendien kunnen carrières die op de pre-release Beta zijn gestart, worden overgedragen naar de volledige release.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x