All Saints Wake keert deze Halloween terug naar Final Fantasy XIV Online

thumbnail

Vanaf vandaag kunnen FINAL FANTASY XIV Online-spelers lekker griezelen tijdens het jaarlijkse All Saints’ Wake-evenement, dat duurt van vandaag tot 1 november. Alle avonturiers worden uitgenodigd een spookhuis te verkennen, en kunnen transformeren in spookachtige gedaantes, waarvan sommige de speler bekend kunnen voorkomen…

Als onderdeel van het in-game-evenement kunnen spelers unieke voorwerpen verdienen in het teruggekeerde Continental Circus van Gridania, inclusief twee spookhuizen, Little Yin en Little Yang, en een schat aan speciale voorwerpen waarmee elke speler de spookachtige geest van All Saints’ Wake in zijn virtuele huis kan halen. Daarnaast komen tijdens dit evenement bepaalde voorwerpen uit eerdere All Saints’ Wake-evenementen beschikbaar.

Volgend op het Halloween-seizoen, organiseert Square Enix de Noord-Amerikaanse show van de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-tour in Las Vegas op 16 – 17 november, 2018. Spelers die het evenement niet kunnen bijwonen, kunnen het toch volgen via de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-livestream, die gratis beschikbaar is op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Online.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven