FOAMSTARS nu verkrijgbaar voor PlayStation Plus

thumbnail

SQUARE ENIX releaset vandaag FOAMSTARS, de nieuwe online 4v4 foam party shooter, exclusief voor PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). De game verschijnt als PlayStation Plus-game voor de maand februari, wat betekent dat PlayStation Plus-leden de game tot 4 maart zonder extra kosten kunnen verzilveren, downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven.

Bekijk hier de launch trailer van FOAMSTARS

Season One Starry Pop

FOAMSTARS begint met Season 1, “Starry Pop”, een feestelijk seizoen dat volgepakt is met fun en content, waaronder de volgende evenementen:

 • Ranked Party: Beklim de klassementen van FOAMSTARS door deelname aan twee tijdelijke seizoensevenementen: de solo-ervaring Ranked Party Lonestar en het teamgerichte Ranked Party Tribe-Vibe.
 • Extreme Party: Daag spelers uit in twee speciale thema-modes. In All Mel T Party speelt iedereen als Mel T, terwijl iedereen onzichtbaar is in Invisible Party. Het eerste team dat tien chills heeft gescoord op tegenstanders is de winnaar.
 • Happy FriYAY Party: Een weekend-only party-evenement zonder winnaars of verliezers, maar wel met de kans om de FOAMSTAR van het volgende seizoen – Coiff Guy – te proberen,.

FOAMSTARS-seizoenen

FOAMSTARS krijgt gedurende een jaar regelmatig gratis updates in seizoensthema. Een seizoen duurt ongeveer vijf weken en levert een selectie van nieuwe personages, maps, evenementen en cosmetics. Elk seizoen omvat een nieuwe Season Pass, die spelers in rang laat stijgen door ervaringspunten (XP) te verdienen met gevechten, missies en uitdagingen. Op die manier kunnen spelers diverse beloningen ontgrendelen. Alle spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe modes en maps, zodat die altijd onderdeel zijn van de FOAMSTARS-party, terwijl spelers de nieuwe personages kunnen vrijspelen door in rang te stijgen en uitdagingen te voltooien. Een Premium Season Pass is te koop voor € 5,99. Met deze pas ontgrendelen spelers meteen de nieuwe Season Pass-personages en kunnen ze aanvullende seizoensspecifieke cosmetics verdienen.

FOAMSTARS is vanaf 5 maart 2024 te koop voor € 29,99 via de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-lidmaatschap.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx