FIP Publishing kondigt partnership met Nvidia aan

thumbnail

Om de impact van haar meest recente titel Speedball 2 – Tournament te maximaliseren, kondigt FIP Publishing vandaag haar partnerschap met NVIDIA aan.

Als onderdeel van NVIDIA’s “The Way It’s Meant to be Played”-programma, brengt Speedball 2 – Tournament gamers een wonderbaarlijke ervaring met de mix van actiesporten en keiharde strijd. Ontwikkelaar Kylotonn Entertainment heeft met NVIDIA samengewerkt zodoende de game te verrijken met diverse technische features als ondrsteuning voor de SLI multi-graphics processing unit (GPU) en Coverage Sampling Antialiasing (CSAA) om de performance en beeldkwaliteit te verhogen.

NVIDIA promoot Speedball 2 – Tournament gedurende één maand op haar website, nzone.com. Ook plaatst NVIDIA een permanente microsite voor de pc-versie in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch. Daarnaast brengt NVIDIA de game ook onder in haar doorlopende PR inspanningen. Gamers kunnen het opvallende NVIDIA logo terugvinden op de verpakking van de game, evenals in de handleiding en intro sequence.

“Als onderdeel van NVIDIA’s “The Way It’s Meant to be Played”-programma hebben onze techneuten FIP Publishing geholpen om Speedball 2 – Tournament volledig gebruik te laten maken van de meest recente grafische technologie,” legt Phil Wright, NVIDIA’s Head of Content Business Development in EMEA en India, uit. “We zijn erg blij dat ontwikkelstudio Kylotonn met ons heeft samengewerkt om de game te optimaliseren voor de pc. Zo bieden we gamers compatibiliteit, stabiliteit en betrouwebaarheid wanneer ze Speedball 2 – Tournament spelen op hun NVIDIA hardware.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box