Final Fantasy XV demo speelbaar vanaf de release van FF Type-0 HD

thumbnail

Met de komende release van FINAL FANTASY TYPE-0 TM HD in het vooruitzicht brengt Square Enix Ltd. vandaag een Europese versie uit van de laatste Japanse trailer van de game, welke vorige week werd onthuld tijdens het SQUARE ENIX “Active Time Report” evenement in Tokio. De trailer geeft fans meer informatie over FINAL FANTASY TYPE-0 HD en het land van Orience waar de game zich afspeelt.

De trailer geeft ook meer informatie over de tweetalige audio die de game biedt (Engels en Japans) en over de ondertiteling die gamers kunnen kiezen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans) voor zowel FINAL FANTASY TYPE-0 HD als de meegeleverde speelbare demo van het langverwachte FINAL FANTASY® XV. Deze demo, met de titel FINAL FANTASY –EPISODE DUSCAE- wordt meegeleverd met elke ‘Day One’-editie van FINAL FANTASY TYPE-0 HD zolang de voorraad strekt, en is speelbaar vanaf de dag dat FINAL FANTASY TYPE-0 HD verkrijgbaar is.

Daarnaast maakt SQUARE ENIX ook meer informatie bekend over de inhoud van FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE- en over de voorwaarden en instructies voor het verkrijgen van de demo.

FINAL FANTASY XV – EPISODE DUSCAE is gemaakt met behulp van Luminous Studio, de zeer indrukwekkende nieuwe engine en technologie van SQUARE ENIX, en levert next-gen role-playing en avontuur in een gigantische open wereld boordevol vlaktes, bossen en exotische dieren om te ontdekken. De ondertitel van de demo, EPISODE DUSCAE, refereert aan de regio in de fictieve wereld waar de demo zich afspeelt. Hoewel de demo zich beperkt tot de Duscae-regio zal de volledige game veel meer regio’s hebben om te ontdekken in een gigantische wereld.

FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE– bevat meerdere uren gameplay en bevat veel verborgen geheimen om spelers veel te laten zien en doen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x