Final Fantasy XIV Online Patch 5.45 vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.45 arriveert vandaag, met als headliner het nieuwste hoofdstuk in de “Save The Queen”-quest-serie — een meerdelig avontuur met een meeslepend verhaal dat is geschreven door de beroemde game-maker Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY Tactics, FINAL FANTASY XII), die ook het verhaal schreef van de zeer populaire Return to Ivalice alliance raid-serie in Stormblood.

Patch 5.4 vervolgt de strijd om het zuidelijke front van Bozjan en introduceert een nieuwe, grootschalige veldslag, Delubrum Reginae — gesitueerd in de ruïnes van Queen Gunnhildrs koninkrijk onder de resten van de Bozja Citadel.

Patch 5.45 brengt onder andere de volgende updates naar pc, Mac en PlayStation®4:

 • Resistance Weapon Quests-update: “Save the Queen: Past to Rest” – De strijd om het zuidelijke front wordt voortgezet. Aangezien het verzet er niet in slaagde Castrum Lacus Litore te heroveren, lijkt de kans op een overwinning verkeken. Dit volgende spannende hoofdstuk van de  “Save the Queen” quest-serie vervolgt het verhaal dat werd geschreven door de beroemde game-maker Yasumi Matsuno.
 • Nieuwe, grootschalige Battle Content: “Delubrum Reginae” – Deze nieuwe gevechtscontent omvat een normal mode voor 24 spelers en een pittige savage mode voor 48 spelers tegelijk.
 • Resistance Weapon-updates – Spelers die ver genoeg zijn gevorderd in de  “Save the Queen”-questline kunnen hun Resistance Weapons met twee extra tiers upgraden in Patch 5.45. De tweede upgrade-tier laat spelers bepaalde parameters van het wapen veranderen om het aan hun speelstijl aan te passen.
 • Blue Mage-update – De blue mage krijgt een aantal nieuwe updates, waaronder een hogere level-cap van 70, nieuwe blauwe magie om van vijanden te leren, nieuwe job-specifieke uitrusting en toevoegingen aan het Blue Mage Log.
 • Skysteel Tool-update – Disciples of the Land and Hand kunnen hun Skysteel Tools verder upgraden om nog efficiënter te kunnen craften en gatheren.
 • Nieuwe emotes, kapsels, meubels, mounts, minions, mode-accessoires en meer.

Daarnaast is de “FINAL FANTASY XIV Announcement Showcase”-livestream bevestigd voor 6 februari om 02.30. Tijdens deze digitale uitzending worden live aankondigingen gedaan voor spelers van over de hele wereld. De stream is te kijken op YouTube Live en het FINAL FANTASY XIV Online Twitch-kanaal.

Nu er zoveel nieuwe content naar FINAL FANTASY XIV Online komt, is er nooit een beter moment geweest om de baanbrekende MMORPG te proberen. De gratis proefversie van de game is uitgebreid met content tot het einde van de Heavensward-uitbreiding, waarbij spelers tot acht speelbare personages kunnen creëren en de verschillende speelbare rassen, klasses en job kunnen ervaren zonder speeltijdbeperkingen, dus zo lang ze maar willen. Nieuwe avonturiers die de gratis proefversie willen spelen, kunnen zich hier registreren: https://sqex.to/FFXIVFreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x