Final Fantasy XIII Xbox 360 bundel in het wild

thumbnail

Square Enix Ltd, uitgever van Square Enix entertainment producten in Europa en andere PAL-gebieden, kondigde onlangs aan dat Microsoft en Square Enix twee exclusieve Xbox 360 FINAL FANTASY XIII bundels gecreëerd hebben naar aanleiding van de release. De Final Fantasy XIII bundels – de Special Edition en de Elite Bundel – kunnen nu als pre-order besteld worden en zullen vanaf releasedatum, dinsdag 9 maart, beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Iedereen die een pre-order plaatst voor de Special Edition bundel, zal ook een Limited Edition consolecover (Faceplate) gecreëerd door de legendarische Character Designer Tetsuya Nomura, ontvangen. De consolecovers zijn beperkt verkrijgbaar, dit in PAL regio zolang de voorraad strekt.

In de Special Edition bundel zit een 250 GB Hard Drive, waar Final Fantasy XIII in gegraveerd is, twee draadloze controllers, downloadbare Avatar items (exclusief bij de Special Edition) waaronder een Rosch outfit, een Nabaat outfit en een Chocobo voor je Avatar, en een ‘Final Fantasy XIII’-exemplaar.

De Elite bundel bevat een 120 GB Hard Drive, één draadloze controller en een ‘Final Fantasy XIII’- exemplaar.

‘Final Fantasy XIII is een van de meest geanticipeerde entertainment releases aller tijden en het verheugt ons samen met Microsoft gamers in PAL regio de kans te geven voor één van deze bundels een pre-order te plaatsen en een stukje gaming geschiedenis in hun bezit te krijgen’, aldus Larry Sparks, Vice President Brands PAL Region van Square Enix Ltd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Vind het ook wel wat hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Vind hem ook wel wat hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Awesome! Zieter echt bruut uit 🙂

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ziet er mooi uit!:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Koop gewoon de superieure PS3 versie van Final Fantasy XIII 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  jezus vet lelijk quote : Final Fantasy XIII is een van de meest geanticipeerde entertainment releases aller tijden wie wil nou zo kut game spelen meestal jappaners en nerds cod 4 en mw 2 dat zijn meest genticipeerde games

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ennn de game ook niet in HD op 360..soww ..wat een kwaliteit…NOT!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  sow wat totaal niet vet zeg!! een faceplate en als extra special limited gegraveerd op hd disk,,whooptidoo zeg wat een amateurs op 360..niks special limited edition, geen opdruk op de console verder, niet op de controllers, niks alleen dat? krijg je ook nog de inferieure fantasy versie in vergelijk met de ps3.


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx