Final Fantasy VII Rebirth vanaf begin 2024 verkrijgbaar voor PS55

thumbnail

Tijdens de Summer Game Fest Live show onthulde SQUARE ENIX een nieuwe gameplay trailer voor FINAL FANTASY VII REBIRTH, het langverwachte nieuwe verhaal in het hooggeprezen FINAL FANTASY VII remake-project. De trailer toonde een glimp van de mysterieuze verhalende elementen, spannende gevechten en uitgebreide wereld waar spelers begin 2024 van kunnen genieten.

Daarnaast debuteerde een nieuwe trailer voor de komende mobile game FINAL FANTASY VII EVER CRISIS, en werd aangekondigd dat de pre-registratie* voor deze game in de App Store en Google Play is begonnen. Wanneer spelers pre-registreren op een Android-apparaat, krijgen ze de kans om deel te nemen aan een closed beta test die is gepland voor 6 tot 13 juli, 2023 (PST). FINAL FANTASY VII EVER CRISIS is een in hoofdstukken verdeelde RPG-ervaring met belangrijke elementen uit de tijdlijn van FINAL FANTASY VII, inclusief de gebeurtenissen uit de originele game, plus nieuwe verhalende elementen over een jonge held, Sephiroth, geschreven door Kazushige Nojima, schrijver van verhaal en scenario van FINAL FANTASY VII REMAKE.

De nieuwe trailers die tijdens Summer Game Fest Live debuteerden zijn hier te zien:

FINAL FANTASY VII REBIRTH – Summer Game Fest 2023 Trailer

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2464
  5 maanden geleden

  Toch veel sneller dan ik had gedacht.Wel mooi want wil niet 10 jaar hoeven wachten totdat het einde van de remake eindelijk speelbaar is.De gevechten met Yuffie erbij zien er alvast erg goed in uit.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx