Final Fantasy V vanaf vandaag verkrijgbaar als Pixel Remaster op Steam en Mobile

thumbnail

FINAL FANTASY V wordt vandaag toegevoegd aan de FINAL FANTASY pixel remaster-serie op Steam en mobiele platformen. Deze getrouwe pixel remaster laat spelers genieten van vernieuwde pixel-graphics en verbeterde audio, om een klassieker in de FINAL FANTASY-franchise naar een nieuwe generatie te brengen.

Bekijk hier de FINAL FANTASY V Launch Trailer: https://youtu.be/jR0mJno1A1c.

FINAL FANTASY V vertelt het verhaal van een jongeman en zijn Chocobo, die na een ontmoeting met nieuwe vrienden een heel nieuwe toekomst tegemoet gaan. Wanneer de kristallen worden bedreigd die zorgen voor evenwicht in de wereld, schiet de koning te hulp… maar hij wordt al snel vermist. FINAL FANTASY V wordt alom geprezen om zijn diepgaande en aanpasbare jobsysteem, waarmee spelers zelf kunnen kiezen in welke jobs hun personages zich ontwikkelen. Ook ondersteunt de game vele verschillende speelstijlen, en bouwt het voort op het iconische Active Time Battle-systeem dat debuteerde in FINAL FANTASY IV.

Deze nieuwe versie van FINAL FANTASY V biedt vele verbeteringen en updates, inclusief:

 • Bijgewerkte 2D-graphics die opnieuw zijn getekend voor moderne hardware, met iconische FINAL FANTASY-pixelontwerpen van de oorspronkelijke artist en huidige mede-ontwikkelaar Kazuko Shibuya.
 • Prachtige nieuwe arrangementen van de soundtrack, samengesteld onder toezicht van de originele componist Nobuo Uematsu
 • Verbeterde gameplay, inclusief gemoderniseerde gebruikersinterface, auto-gevechtsopties en meer
 • Quality-of-life-verbeteringen en diverse extra’s zoals het bestiarium, de illustratiegalerij, de muziekspeler en de mogelijkheid om op elk moment te saven

Wie FINAL FANTASY V aanschaft op Steam vóór 30 november om 18:00 uur, ontvangt diverse vroege-aanschafbonussen, inclusief drie opnieuw gearrangeerde muziektracks, twee wallpapers en 20% korting. Het betreft de volgende muziektracks:

 • Main Theme of FINAL FANTASY V (Timelapse Remix)
 • Battle at the Big Bridge (Timelapse Remix)
 • A New World (Timelapse Remix)

Alle zes games van de pixel remaster-serie zijn gebundeld te koop als de FINAL FANTASY I-VI-bundel voor nog meer korting. Meer informatie over de bundel is beschikbaar op Steam: https://store.steampowered.com/bundle/21478.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box