Film gebaseerd op Heavy Rain niet uitgesloten

thumbnail

De mogelijkheid bestaat dat er een film gebaseerd op Heavy Rain zal gaan komen. De game die vrijdag in Europa lanceerde bezit natuurlijk een geweldig script die ideaal zou kunnen zijn voor een film en in mei van 2006 waren er ook daadwerkelijk plannen voor een verfilming van de game. Inmiddels bezit New Line Productions nog altijd de rechten op Heavy Rain waarmee dus nog altijd de mogelijkheid bestaat op een film. New Line kennen we onder andere van Lord of the Rings en men weet dan ook hoe een goede film geproduceerd moet worden. Echter zijn de plannen momenteel nog niet al te concreet en dus is het nog even afwachten of deze er daadwerkelijk van zal komen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Lijkt me verschrikkelijk. Heavy Rain is juist zo geweldig door alle plottwists waar je zelf controle over hebt. Dat is nooit in een film te verwerken. Of je moet een film maken met 23 eindes, maar daar heeft toch ook niemand zin in. Ik zeg: niet doen.

Anoniem

Zou dit dan de eerste film zijn met een door de kijker zelf te beslissen einde? šŸ˜€

Anoniem

kan idd wel een vette film worden de game is voor een deel wel een klein filmpje

Anoniem

Zou een mooie film kunnen worden, maar dan moeten ze het script wel niet identiek maken natuurlijk (of 1 ervan uit de game kiezen) maar geheel zelf bedenken en veranderen.

Anoniem

Ik hoop het wel, want het is een perfecte game voor een verfilming.


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x