FIFA special: Trucjes in FIFA

thumbnail

Een onderdeel waar veel FIFA fans erg blij mee zijn, is de mogelijkheid om trucjes uit te voeren. In FIFA 08 was dit een uitstekende manier om je tegenstanders voorbij te spelen en dus een goede mogelijkheid om een kans te creëren. Omdat deze trucjes meestal lastig zijn om uit te voeren hebben we in deze special een aantal filmpjes geplaatst waarin je goed kan zien wat je op de controller moet doen. De filmpjes bevatten toepasselijk muziek en beelden van de trucjes zoals ze in het echt zijn uitgevoerd. Bekijk ze dus maar snel.

Het eerste filmpje gaat over de standaard bewegingen. Ondanks de naam zien we al heel wat spectaculaire trucjes voorbij komen. Zo wordt er uitgelegd hoe je de 360 roulette uitvoert waardoor je makkelijk om een speler heen kunt draaien. Andere trucjes die we in dit filmpje zien terugkomen zijn onder andere de step over, drag back en een fake shot.

Het tweede filmpje gaat over de zogenaamde juggling skills. Dit betekent letterlijk gegoochel met de bal en laat voornamelijk trucjes zien die we kennen van de straat. Makkelijk zal het niet zijn deze in de wedstrijd uit te voeren omdat je altijd eerst de bal hoog zult moeten houden. Wel zijn ze erg leuk om in de arena uit te proberen. Trucjes die we zien terugkomen zijn onder andere around the world, Akka in air en de chest flick.

Het derde filmpje laat een aantal combinaties zien van verschillende trucjes. Erg handig om een aantal spelers achter elkaar te passeren. Zoals te verwachten is zo’n combinatie erg moeilijk om uit te voeren en het zal dan ook zeker wat tijd kosten om deze onder controle te krijgen. Daar komt bij dat het in de wedstrijd moeilijk is een goede timing te vinden. Combinaties die je in dit filmpje terug ziet komen zijn onder andere: Jay Jay Okache Skill, Ball roll to Hocus Spocus en de Fake Shot to Flip Flap. De namen zeggen dus eigenlijk al meer dan genoeg.

Het vierde filmpje gaat nog wat verder en laat de advanced skills zien. Ook deze trucjes zijn weer moeilijk uit te voeren. Naast het feit dat ze handig zijn voor het passeren van je tegenstanders zijn ze ook nog erg mooi om te bekijken. Ook deze zijn uiteraard weer moeilijk onder controle te krijgen en timing is het toverwoord om ze goed uit te voeren. Trucjes die we in dit filmpje voorbij zien komen zijn onder andere de Rainbow, de scoop turn, de rabona en de scoop pass.

Het enige wat ons nog rest te zeggen is oefenen en nogmaals oefenen. Bekijk de filmpjes aandachtig, leer en geniet.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

ik wil die van 10 fifa

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

tsss

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

dit zijn de trucs voor op de Xbox-360. Kunnen er ook trucjes op voor de ps2? alvast bedankt


Naar boven
3
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x