Feature: Eindejaarsartikel, de publishers van het jaar

thumbnail

Evilgamerz heeft niet te klagen gehad dit jaar, waarin het eigenlijk voor het eerst echt contact kreeg met uitgevers. Alle nieuwe games worden toegestuurd en de contacten met de uitgevers zijn goed. Toch willen wij ons dit jaar wagen aan een top-5 uitgevers van 2006. De beste 5 uitgevers van dit jaar zijn volgens ons:

5. Electronic Arts (EA)

Games als Black, Battlefield 2142 en FIFA deden het goed, helaas wist EA ons dit jaar niet te ‘verassen’. Veel nieuws hebben ze in mijn ogen dit jaar niet gebracht, daarom deze 5de plaats voor EA.

4. Microsoft

Een 4de plaats voor Microsoft dus, games als Gears of War, Viva Pinata en Project Gotham Racing 3 (kwam dan wel eerder uit) deden het dit jaar inderdaad goed. Ook een leuke stand op de gameplay, eigenlijk een top 3 plaats waard dus.. Omdat wij nog 3 andere heel goede uitgevers hebben heeft Microsoft moeten opschuiven, helaas..

3. THQ

Een game waar je niet omheen kon voor de Xbox 360 was toch wel Saints Row, de GTA look-a-like deed het goed op de Xbox 360, zeer goed zelfs! Natuurlijk hebben de heren van THQ dit jaar niet alleen aan Saints Row gewerkt, ook games als Company Of Heroes, Warhammer 40.000 en Age Of Empires (DS) deden het dit jaar goed. Een nummer 3 positie voor THQ dus!

2. Take Two

Take Two heeft hard gewerkt dit jaar, goede games en leuke contacten. De games die dit jaar bij ons goed scoorde waren: GTA: Vice City Stories, Bully, Table Tennis, Prey, The Elder Scrolls Oblivion, NBA 2K7 en NHL 2K7. Allemaal games waar iedereen wel eens van gehoord heeft, en ook op de Gameplay hadden ze een relaxte GTA stand!

1. Ubisoft

Al meer journalisten gaven deze uitgever een nummer 1 positie in hun lijsten, wij zijn geen meelopers maar kunnen er gewoon niet omheen dat Ubsisoft ons dit jaar heeft verpletterd. Geweldige titels en een goede relatie, onze hoogtepunten van dit jaar waren: Dark Messiah, Rayman Raving Rabids, Rainbow Six: Vegas, Heroes of Might and Magic, Red Steel, Ghost Recon: Advanced Warfighter2, Brothers In Arms: D-Day(PSP) en ga zo maar door! Een geweldig 2006 voor Ubisoft dus, ga zo door in 2007!

Dan rest ons niets anders jullie een prettige jaarwisseling te wensen, tot volgend jaar! • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x