Farming Simulator 25 aangekondigd met Aziatische landbouw

thumbnail

Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software overspoelt de velden met een heleboel nieuwe gameplay features, visuele upgrades, maps, machines en zelfs zoetwater voor het verbouwen van rijst; wat nog meer agriculturele  variatie toevoegt aan deze kindvriendelijke serie. Farming Simulator 25 is vanaf 12 november  verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Uitgebreide gameplay, gewassen, dieren en meer
Virtuele boeren kunnen hun agriculturele rijk beheren in een nieuw weelderig Oost-Aziatisch landschap gevuld met rijstvelden, een Noord-Amerikaanse omgeving met veel open ruimte of een Centraal-Europese locatie met groene velden tussen vijvers en rivieren.

Ze kunnen nu ook hun bedrijf alleen of in multiplayer opbouwen en twee soorten rijst, spinazie en andere nieuwe gewassen verbouwen, met keuze uit meer dan 20 soorten. Buffels en andere dieren zijn nu in de stallen te vinden, terwijl nieuwe productieketens en bouwwerken voor meer zakenmogelijkheden zorgen. Meer features en details worden binnenkort onthuld.

Tech-upgrade voor machines, velden en de visuals
Machine-enthousiastelingen kunnen genieten van over de 400 authentieke voertuigen, gereedschappen en items van meer dan 150 topmerken waaronder Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra en nog veel meer. Ook worden er met de komst van Aziatische landbouw ook nieuwe soorten gespecialiseerde voertuigen geïntroduceerd.

Alle boeren voelen een diepere connectie met de velden en natuur dankzij een tech-upgrade die verbeterde graphics en physics meebrengt, gebaseerd op de nieuwste mods-vriendelijke GIANTS Engine 10: Distance fog, verbeterde schaduwen, dynamische weereffecten, gronddeformatie en meer zorgen voor de beste weergave van het romantische boerenleven.

Megaboerderijen, Mega Drive, mega-rustgevend
“Landbouw is een passie die door velen wordt gedeeld, zowel in het echte leven als virtueel”, zegt Christian Ammann, CEO van GIANTS Software. “Farming Simulator 25 verbetert de serie met diepere gameplay en grotere immersie, waardoor het de favoriete hobby voor zowel ervaren boeren als beginners zal worden. We koesteren deze passie door een rustgevende, kindvriendelijke, community-gerichte en belonende ervaring voor iedereen te bieden.”

Landbouwfans moeten een kijkje nemen bij de Farming Simulator 25 Collector’s Edition: Deze box exclusief voor PC bevat een USB ontstekingssleutel om de motoren van de in-game tractoren te starten, een 16-bits Mega Drive versie plus een soundtrack met 15 originele muziekstukken van Chris Hülsbeck voor retroliefhebbers en meer.

Farming Simulator 25 verschijnt op PC, Mac, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Pre-orders zijn nu beschikbaar. Bezoek de officiële Farming Simulator website voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx