Farming Simulator 22 : Uitgebreide Premium Edition & uitbreiding

thumbnail

Een verse lading premium-content maakt dit de beste tijd om aan het boerenleven te beginnen: uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software heeft de Premium Expansion en Premium Edition van Farming Simulator 22 uitgebracht zodat spelers kunnen genieten van nog meer variatie op pc en consoles.

 • De Premium Edition bevat het internationaal bekroonde Farming Simulator 22, zes maps, zeven officiële contentpakketten en de Platinum & Premium Expansions.
 • De Premium Expansion is gloednieuw en ook apart verkrijgbaar. Deze uitbreiding voegt de nieuwe Centraal-Europese map Zielonka toe, plus groenteteeltopties met nieuwe gewassen en machines.
 • De Launch Trailer focust op de gloednieuwe content van de Premium Expansion.

Content van de uitbreiding: Nieuwe map, gewassen & machines
Zielonka biedt spelers de flair van Centraal-Europese omgevingen, geïnspireerd door landen als Polen en Tsjechië. Het schilderachtige landschap rond een afgelegen dorpje biedt vruchtbare grond om te bewerken voor het verbouwen van nieuwe groentes: wortels, pastinaak en rode biet – die worden toegevoegd aan de totale lijst met 20 gewassen, naast nieuwe fabrieken en productieketens.

Spelers kunnen gebruikmaken van meer dan 35 nieuwe voertuigen en apparaten, allemaal authentiek nagemaakt met meer details dan ooit. Deze werktuigen bieden spelers volop nieuwe mogelijkheden voor de groenteteelt. De uitbreiding omvat het debuut van de merken Dewulf, Gorenc, Agrio & WIFO in de serie, en nieuwe machines van BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ & anderen.

Premium Edition Content: een uitgebreide verzameling
De Premium Edition van Farming Simulator 22 laat zowel nieuwe als bestaande boeren genieten van een uitgebreide verzameling content, inclusief het Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Vermeer Pack, Göweil Pack, Hay & Forage Pack, Horsch AgroVation Pack & Oxbo Pack.

Daarnaast omvat deze versie de nieuwe Premium Expansion en de op bosbouw gerichte Platinum Expansion die Volvo introduceerde in de serie, naast vele andere merken, gameplay-mechanics, een nieuwe map en meer. In totaal biedt de Premium Edition meer dan 150 merken en meer dan 400 apparaten om te gebruiken in de single-player en multiplayer-modes.

“Met de door onszelf uitgegeven Premium Edition hebben we een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt,” zegt Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. “Nieuwe spelers kunnen nu hun eerste stappen zetten in ons ontspannende universum, terwijl ervaren spelers die de aanvullende content goed kunnen gebruiken om de komende winter steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. De Premium Edition biedt de grootste variatie aan omgevingen, machines en mogelijkheden in de serie tot op heden.”

Farming Simulator 22: Premium Edition & Expansion zijn verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Ga naar de officiële Farming Simulator-website en de GIANTS Software Pers-site voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx