Farming Simulator 22: Collector’s Edition, Production Chains & VS Map onthuld

thumbnail

Verzamelaars opgelet, want wanneer Farming Simulator 22 later dit jaar verschijnt zal er ook een speciale Collector’s Edition verkrijgbaar zijn! De game, gepubliceerd en ontwikkeld door GIANTS Software, zal in Q4 2021 naar PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One komen.

De PC versie zal ook in beperkte aantallen beschikbaar zijn in de vorm van een Collector’s Edition, inclusief een Farming Simulator bakenlicht. Spelers achter de knoppen van zware machines kunnen gebruik maken van dit oranje lampje, dat in real time aanspringt samen met het bakenlicht van het in-game voertuig. De Collector’s Edition komt ook met twee posters, 24 merkstickers en nieuwe moddingtutorials. Fans kunnen genieten van een Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 of Zetor Crystal op de hoes van de Standard Edition, afhankelijk van de regio.

Boter, Kaas & Eieren: Productieketens breiden de boerenwerkzaamheden uit

Productieketens voegen een nieuwe economische laag toe aan Farming Simulator 22.  Spelers kunnen hun geoogste gewassen voor bewerking naar verschillende winkels en bedrijven brengen. Zo kan de graanmolen bijvoorbeeld bloem produceren, wat je weer naar een bakkerij kan sturen voor een lucratieve keten voor brood of een heerlijke cake.

Spelers moeten de respectievelijke fabriek eerst van meerdere grondstoffen zoals boter of suiker voorzien, afhankelijk van wat ze willen produceren. Na de productie van verkoopbare producten kunnen spelers ze verder distribueren naar verkooppunten zoals de supermarkt. Soms zijn ze al aanwezig, maar spelers kunnen ze ook zelf bouwen en hun operaties uitbreiden.

Heuvels en herkenningspunten: genoeg ruimte op de nieuwe VS map

Farming Simulator 22 komt inclusief twee nieuwe maps en een geüpdatete Erlengrat map. De nieuw onthulde Elmcreek map is gebaseerd op de Midwest-regio van de Verenigde Staten en biedt een groot open gebied met genoeg ruimte voor een boerderij. Virtuele boeren kunnen gebruik maken van meerdere velden in allerlei soorten en maarten, authentiek verwerkt in het idyllische landschap van de VS.

De authentieke plattelandssetting met riveren en onderdoorgangen in heuvelachtige gebieden, grote watervallen,  een ware snelweg omringd door een honkbalstadion, gigantische graansilo’s, een pompstation en andere gebouwen die de skyline rondom jouw boerderij vullen.

Meer informatie op FarmCon 21

Meer features en details zullen onthuld worden op FarmCon, het officiële en jaarlijkse community-evenement voor Farming Simulator modders, ontwikkelaar en spelers. FarmCon 21 is een aantal uur lang live te zien van 21 tot en met 23 juli. Bezoek voor meer informatie en (binnenkort) de packshots de officiële Farming Simulator website en de GIANTS Software press area.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box