Fallout 76 stelt 2021 Content Roadmap voor

thumbnail

2021 belooft gloednieuwe manieren van spelen te introduceren nu Fallout 76 verder blijft groeien en evolueren. Hieronder vind je een overzicht van wat je dit jaar mag verwachten:

Lente
Maak je klaar voor onze Lente-update! We verwelkomen S.P.E.C.I.A.L. loadouts, C.A.M.P. Slots, Mannequins en een gloednieuwe Daily Ops uitbreiding. Bekijk het Inside the Vault-artikel hier voor meer informatie over de nieuwe functies. Spelers die Fallout 76 op de Bethesda.net-launcher bezitten, kunnen al deze nieuwe functies en meer testen in onze huidige versie van de PTS.

Bovendien bevat deze update de terugkeer van Armor Ace, dit keer in een felle strijd tegen Commissioner Chaos en de Yukon Five! Seizoen 4 brengt geheel nieuwe beloningen naar het scorebord, van cosmetica tot items en alles daartussenin.

Zomer
Vorig jaar arriveerde de Brotherhood of Steel in Appalachia waarin spelers getuige waren van een conflict tussen de rangen en ze ontdekten nieuwe obstakels op hun pad. Steel Reign vervolgt het verhaal van The Brotherhood en introduceert gloednieuwe missies, locaties, NPC’s en nieuwe beloningen. Welke kant kies jij? Jouw keuzes zullen de Wasteland veranderen.

Deze zomer komen er ook legendarische modules aan, waarmee spelers specifieke legendarische items kunnen maken. Pas je build aan om je speelstijl te perfectioneren.

Herfst
Er gaat flink wat veranderen, waaronder een evolutie van Private Worlds! Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer informatie naarmate we dichter bij de release komen.

We brengen ook een nieuwe uitbreiding naar Daily Ops om spelers nog meer manieren te bieden om te spelen.

Winter
Deze winter worden legendarische wapens en armor met vier sterren geïntroduceerd, samen met de komst van de veelgevraagde en verwachte C.A.M.P.-huisdieren!

Neem het op tegen nieuwe gevaren met een buitengewoon evenement. In de gloednieuwe Public Challenge: Invaders from Beyond zullen spelers van de hele server zich verenigen om uitdagingen te voltooien, het opnemen tegen uitdagende nieuwe vijanden en geweldige beloningen verdienen.

De sekteleden van Appalachia zijn iets duisters van plan in een gloednieuw seizoensevenement: The Ritual! Help de sekteleden in Point Pleasant een spannend en gevaarlijk ritueel voor te bereiden, en ze zullen je unieke beloningen schenken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  346
  26 dagen geleden

  Top!!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box