Fall of Avalon: het derde hoofdstuk van Ravenswatch verschijnt op 22 april 2024

thumbnail

Tijdens de The Triple-I Initiative showcase maakten NACON en Passtech Games bekend dat het derde hoofdstuk van Ravenswatch, Fall of Avalon, verschijnt op 22 april 2024. In dit hoofdstuk kunnen spelers op ontdekkingstocht gaan in het bastion van Avalon, dat ten prooi is gevallen aan de Nightmare-wezens.

Dit derde hoofdstuk levert een nieuwe map om te verkennen, nieuwe vijanden, een eindbaas, hero-talents en een nieuwe game-mode.

Ontdek Fall of Avalon hier!

The Triple-I Initiative is een evenement dat is opgedragen aan de wereld van triple-i games. Een van de hoogtepunten van de show was de onthulling van Fall of Avalon, de grote nieuwe update van Ravenswatch. Deze roguelike is in Vroegtijdige Toegang al door meer dan 450.000 spelers gespeeld.

Totdat de complete versie van de game later in 2024 verschijnt voor pc en consoles, zal er nog meer content naar spelers komen. Meer informatie over de content van Fall of Avalon wordt bekendgemaakt wanneer deze update op 22 april 2024 verschijnt.

Over Ravenswatch
De roguelike Ravenswatch is nu in vroegtijdige toegang op pc verkrijgbaar, en kan solo of co-op met vier spelers gespeeld worden. De game is ontwikkeld door Passtech Games, de studio die ook het populaire Curse of the Dead Gods maakte. De huidige versie van Ravenswatch heeft acht speelbare helden en de drie hoofdstukken van de game. Een volgende update zal nog een nieuwe held toevoegen. De complete versie van de game verschijnt later in 2024 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx