F1 2020 ondersteunt Keep Fighting Foundation ter ere van Michael Schumacher

thumbnail

Codemasters maakt vandaag bekend dat ze graag een steentje bijdragen aan de Keep Fighting Foundation, die is geïnspireerd door Michael Schumacher. Voor de pc-versie van F1 2020, de officiële videogame van het 2020 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, verschijnt vandaag een set Keep Fighting Foundation DLC. Deze set kunnen spelers aanschaffen om de volgende premium items te krijgen: wagenkleuren, een podium-emote, een helm, handschoenen, een pak en een badge. De set is vanaf dinsdag 11 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De opbrengst van de verkopen gaat direct naar de Keep Fighting Foundation.

“Het was voor de studio een eer om met de F1 2020 Deluxe Schumacher Edition te focussen op Michaels baanbrekende F1-carrière,” aldus Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. “We zijn er al even trots op dat we de Keep Fighting Foundation mogen ondersteunen. Veel van onze spelers beschouwen Michael als de grootste ooit, en we weten dat de exclusieve items zeer populair zullen blijken.”

Bekijk hier de Schumacher-trailer – https://www.youtube.com/watch?v=8Ei5N_xBiqg

F1 2020 verscheen op vrijdag 10 juli 2020 voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, Windows pc (DVD en via Steam) en Google Stadia. Een in beperkte oplage gemaakte F1 2020 Steelbook-editie, met afbeelding van Michael Schumacher, is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij een select aantal winkels.

Ga voor meer informatie over de Foundation naar: www.keepfighting.ms/

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x