Exclusief de eerste beelden van de Las Vegas Strip in F1 23

thumbnail

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. de eerste beelden getoond van de FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX in F1 23, een officiële videogame van het FIA Formula One World Championship. Dit gloednieuwe circuit is direct beschikbaar bij de launch van de game op 16 juni. Daardoor geeft F1 23 zowel de fans als de echte F1-coureurs de kans om op het nieuwe circuit te racen voordat de echte Grand Prix plaatsvindt.

“Ons team heeft een prachtige virtuele recreatie gemaakt van één van de meest bijzondere steden ter wereld. De enorme omvang en dichtheid van de gebouwen in Las Vegas, de levendigheid en energie van The Strip, die belicht is voor de zaterdagavondrace, vormden een prachtige uitdaging voor het team. Het heeft meer dan 1900 dagen aan ontwikkelingstijd gekost om het circuit zo authentiek mogelijk na te maken”, zei Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters.

De studio heeft de Las Vegas Strip™ zo accuraat kunnen namaken dankzij de hulp van duizenden referentiefoto’s en een grote hoeveelheid aan fotogrammetrische gegevens. Het circuit bevat drie rechte stukken, een snelle bochtencombinatie en een enkele chicane-sectie. Met een gemiddelde snelheid die vergelijkbaar is met de originele ‘Temple of Speed’ – de Autodrome Nazionale Monza in Italië   –, zullen coureurs voorbij scheuren op dit circuit van 6.12 km met topsnelheden van 341 km per uur. Het circuit vormt een unieke uitdaging voor de coureurs wanneer zij met topsnelheid over de Las Vegas Strip rijden, langs wereldberoemde monumenten, casino’s en resorts.

Om te vieren dat dit iconische circuit naar de game komt, ontvangen spelers die de F1® 23 Champions Edition voor 31 mei pre-orderen gratis items die zijn geïnspireerd op Las Vegas. Het pakket bestaat onder andere uit een speciale livery, helm, handschoenen en een pet. Dit aanbod is voor een beperkte tijd beschikbaar.

F1 23 wordt uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam.

Voor meer informatie over F1 23 ga je naar de Formula 1-gamewebsite en volg je de sociale kanalen en Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx