ESO: Markarth – nieuwe zone, in-game events en meer onthuld in ESO’s eindejaarspreview

thumbnail

Markarth, het hoogtepunt van The Elder Scrolls Online’s Dark Heart of Skyrim jaarlange avontuur, werd bekendgemaakt tijdens een eindejaarspreview via een stream op Twitch. De gratis prologue quest, het aankomende Lost Treasures of Skyrim in-game event en meer werd ook onthuld tijdens de stream!

The Elder Scrolls Online: Markarth
Het ‘Dark Heart of Skyrim’-epos wordt afgesloten met The Elder Scrolls Online: Markarth. Verken een gevaarlijk nieuw gebied met the Reach, verzamel een groep onwaarschijnlijke bondgenoten en ga de confrontatie aan met een Vampierheer en diens eeuwenoud leger. Markarth introduceert ook een nieuwe solo-arena, Vateshran Hollows, ontworpen om de kracht, het verstand en de vastberadenheid van spelers te testen met uitdagende bazen, meerdere ontgrendelbare paden en krachtige, verborgen geheimen.

Markarth komt op 2 november uit voor pc, Mac en Stadia en op 10 november voor PlayStation 4 en Xbox One, en het is gratis verkrijgbaar als onderdeel van een ESO Plus-lidmaatschap of is verkrijgbaar in de in-game Crown Store.

Deze nieuwe DLC komt aanstaande maandag, 21 september, naar de Public Test Server en we gaan de komende weken nog meer van Markarth bekijken.

Markarth Prologue Quest nu live
Spelers beginnen de Markarth Prologue-missiereeks nu helemaal gratis! Deze quests nemen spelers mee op een avontuur dat rechtstreeks leidt naar de hoofdverhaallijn van de Markarth DLC en de afsluiting van het jaarlange verhaal.

Om erin te duiken, ga je gewoon naar de in-game Crown Store en neem je de quest-starter. Iedereen die het ESO-basisspel bezit, kan dit nieuwe avontuur gratis ervaren.

Lost Treasures of Skyrim in-game evenement
Vanaf volgende week daagt het Lost Treasures of Skyrim-evenement de ESO-gemeenschap uit om drie niveaus van verzamelbare beloningen te ontgrendelen, waaronder nieuwe cosmetica, een huisdier, een nieuw huis en de eerste van een nieuw type verzamelobject: huisgasten.

Spelers ontgrendelen deze beloningen door Tamriel’s verloren schatten op te graven met behulp van het Antiquities-systeem. Hoe meer schatten spelers opgraven, hoe sneller andere Greymoor-spelers de goederen ontgrendelen.

Naast deze uitdaging brengt het evenement ook bonusbeloningen voor alle spelers die op avontuur gaan en dagelijkse quests voltooien in West-Skyrim. Bekijk ons aankondigingsartikel en onze webpagina voor meer informatie over de Lost Treasures of Skyrim en deze bonusbeloningen.

Hieronder vind je de line-up en datums (houd er rekening mee dat sommige datums kunnen verschuiven) voor alle resterende in-game-evenementen van het jaar:

  • Lost Treasures of Skyrim (23 september – 5 oktober)
  • Witches Festival (22 oktober – 3 november)
  • Undaunted Celebration (25 november – 12 december)
  • New Life Festival (21 december – 2 januari 2021)

ESO’s jaarlijkse eindejaarspromotie: #TamrielTogether
Ten slotte hebben we onze eindejaarspromotie #TamrielTogether aangekondigd. Deze promotie omvat geweldige sweepstakes om aan deel te nemen, een gildewedstrijd en meer, dus houd elderscrollsonline.com de komende weken in de gaten voor meer informatie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x