Endgame en DLC plannen voor Warhammer Chaosbane onthuld

thumbnail

Na twee betafases waarin spelers vier omgevingen konden verkennen, onthullen BIGBEN en EKO Software details over de endgame en alle gratis en betaalde content die na de lancering beschikbaar komt.

Endgame:
• Na het voltooien van het hoofdverhaal kunnen spelers opnieuw beginnen met een nieuw personage, waarbij ze alles behouden wat ze eerder vrijspeelden: crafting, fragments, geld, enz.
• Door de game uit te spelen komen drie verschillende endgame-standen beschikbaar:
o Expedition mode: de beste manier om een snel potje te beginnen, alleen of met vrienden, in willekeurig gegenereerde levels.
o Relic hunt: de speler kan bij de Collector’s Guild een map kopen voor toegang tot een kerker met verschillende moeilijkheidsniveaus en volop mogelijkheden om heroic gear te verzamelen.
o Boss Rush: in deze stand moet je de eindbazen uit het hoofdverhaal zo snel mogelijk verslaan om builds en gear te testen.
Post-launch:
• Regelmatig verschijnen er updates voor iedereen:
o De eerste voegt een moeilijkheidsniveau en nieuwe gear toe.
o Daarna wordt een ‘permanent death’-stand toegevoegd.
o Een nieuwe heroic set voor elke held en extra moeilijkheidsniveaus.
o Het maximale level dat personages kunnen bereiken wordt verhoogd.
• Betaalde updates (inbegrepen bij de Season Pass):
o De eerste DLC biedt nieuwe emotes en een passieve skill die de kans verhoogt dat je heroic items vindt.
o De volgende DLC voegt een passieve skill toe die je makkelijker God-fragments laat vinden, en een alternatieve God skill-tree voor elk personage.
o De derde DLC bevat nieuwe companions voor alle speelbare personages.
o De vierde DLC bevat een gloednieuw verhaal, verteld in een nieuwe act, los van de hoofdcampaign, dat plaatsvindt in nooit eerder geziene omgevingen. Dit keer neem je het niet op tegen de krachten van Chaos maar tegen het oude, ondode kwaad van de Tomb Kings.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in de Warhammer Fantasy Battles-wereld en dompelt spelers onder in het hart van de Oude Wereld, een continent gekenmerkt door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.

Warhammer: Chaosbane is vanaf 4 juni 2019 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en vanaf 31 mei voor bezitters van de Magnus Edition en Digital Deluxe Edition.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x