Empire: Total War stormt de winkels binnen

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America Inc. hebben vandaag aangekondigd dat zowel de winkelversie als de downloadbare versie van Empire: Total War vanaf nu verkrijgbaar zijn voor de pc.

Voor het eerst in de geschiedenis van Total War kunnen spelers hun vloot commanderen in realistische 3d-zeegevechten en hun legers aansturen in ongelooflijke landgevechten, het veelgeprezen handelsmerk van de serie. Naast de open spelmodus ‘Grand Campaign’ vinden we het baanbrekende ‘Road to Independence’, een gloednieuwe episodische campagne die nieuwkomers stapsgewijs kennis laat maken met het enorme aantal mogelijkheden in Total War, en die Total War-veteranen een nieuwe spelbeleving biedt via een uitdagende missiestructuur.

“Empire: Total War heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het is één van die zeldzame ‘grootse werken’ waaraan de teamleden de rest van hun leven met enorm veel trots zullen terugdenken, en die de geschiedenis zal ingaan als één van de monumentale games van het decennium”, aldus Mike Simpson, Creative Director van The Creative Assembly. “We zien ernaar uit om in de toekomst meer kwaliteitscontent aan Empire toe te voegen via updates en downloadbare content, zodat we de Total War-franchise naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  WTF Ik kan hem nergens vinden in geeneen winke lwat is dit?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Cool, had de demo gespeeld, vond m wel echt vet ;>

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Cool, had de demo gespeeld, vond m wel echt vet ;>


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx