Emergency 5: Je volgende reddingsmissie begint in oktober

thumbnail

Een immense brand in de Dom van Keulen, een gevecht op de beroemde Reeperbahn in Hamburg, of een lawine in de Beierse Alpen – EMERGENCY 5, het nieuwste deel in de cult reddingsstrategie simulator serie, daagt spelers uit met beproevende reddingsmissies. EMERGENCY 5 wordt ontwikkeld door de Duitse studio Sixteen Tons Entertainment, en is gepland voor lancering in oktober 2014 als een Standard en Deluxe uitgave voor PC.

Deep Silver zal EMERGENCY 5 tentoonstellen op hun publieke Gamescom stand in Hal 9.1, B11/C10.

In EMERGENCY 5 nemen spelers de leiding over uitdagende reddingsmissies in drie grote, gedetailleerde omgevingen. Hiervoor hebben zij een enorme hoeveelheid voertuigen en actiebrigades tot hun beschikking en moeten zij ervoor zorgen dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Alleen de juiste strategie kan orde scheppen in de chaos. In de co-op modus (4 spelers) vormen spelers een team om speciale multiplayer gebeurtenissen op te lossen. Met de verbeterde editor kunnen spelers hun eigen content maken en aanpassen en met de grote community delen.

Features

• Honderden uren aan speeltijd met uitdagende, grootschalige reddingsoperaties. De missies en catastrofes worden steeds opnieuw opgebouwd, wat zorgt voor nieuwe en verrassende situaties.
• Drie gedetailleerde omgevingen: Berlijn, Hamburg, en München, die zorgvuldig ontworpen zijn op basis van hun tegenhangers in de echte wereld. De Deluxe uitgave biedt een vierde omgeving: Keulen.
• Meer dan 20 grond- en luchtvoertuigen van politie-, brandweer-, redding-, en technische noodhulpbrigades staan klaar voor hun volgende opdracht.
• In de multiplayer modus bundelen tot 4 spelers hun krachten in open omgevingen met speciale multiplayer gebeurtenissen.
• Een volledig nieuw ontwikkelde Engine zorgt voor de beste EMERGENCY graphics aller tijden. De technologie van vorige delen is hiervoor niet gebruikt.
• Met het geheel vernieuwde control system is de besturing van EMERGENCY 5 voor alle spelers intuïtief en aangenaam. Interactieve tutorials zorgen ervoor dat zelfs nieuwe spelers er snel mee uit de voeten kunnen.
• In de krachtige editor kunnen tot 2 spelers hun eigen omgevingen bouwen en samenwerken op hetzelfde project.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x