EGM meldt interessant nieuws rondom LBP en Bleszinski project

thumbnail

De EGM heeft weer enkele geruchten in hun geruchtenrubriek weten te plaatsen welke opvallende informatie op wisten te leveren. Zo zegt het blad dat Gears of War 2 ontwikkelaar Cliff Bleszinski van Epic Games zou gaan werken aan een horror survival game welke op meerdere platformen zou moeten verschijnen, en dus niet exclusief op de Xbox 360.

Media Molecule zou daarnaast bezig zijn met het ontwikkelen van Add-On packs voor de game LittleBigPlanet voor de PlayStation 3. Het gaat hierbij onder andere om Metal Gear Solid en Final Fantasy packs die zullen verschijnen. Hierdoor zou je Sackboy om kunnen vormen tot Solid Snake. Dit is overigens niet zo opvallend, aangezien er al eerder screens verschenen waarin we Sackboy in een Snake kostuum zagen. Ook een Disney Pack staat gepland en wel voor 2009. Hiermee is het mogelijk om Mickey Mouse klassiekers terug te laten komen in LBP door Sackboy diverse kostuums aan te laten trekken van bekende karakters. Ook zou Media Molecule werken aan een nieuwe online Role Playing Game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box