Eet alles in zicht op in PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

thumbnail

PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS brengt competitief eten, in ware PAC-MAN stijl, naar consoles en pc. Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde vandaag aan dat de game op 9 mei 2024 zal verschijnen en nu kan gepre-orderd worden. PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS is een rauwe kijk op de multiplayer van PAC-MAN, met voor het eerst cross-play en een verbeterde gameplay met gevechten voor 64 spelers, verschillende kleurrijke doolhoven die met elkaar verbonden zijn, aanpasbare PACs en Power Items waarmee spelers niet alleen hun vaardigheden verbeteren, maar ook de GHOSTS kunnen helpen de concurrentie te verslaan. De game is nu beschikbaar voor pre-order als Standard- en Deluxe-edities, waarbij alle pre-orders de Chomp Challengers Pac Pre-order bonus ontvangen, en komt naar Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en pc via Steam.

PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS laat de onverzadigbare eetlust van PAC-MAN zien in een spel waarin alles behalve het doolhof eetbaar is. In het spel moeten spelers zich een weg eten door meerdere onderling verbonden doolhoven om de Chomp Champ te worden – oftewel de laatste PAC die aan het einde van elke wedstrijd nog overeind staat. Krijg de overhand op andere spelers of draai de rollen om tegen GHOSTS door gebruik te maken van verschillende Power Items die PAC-MAN een schild, verbeterde snelheid en meer geven. Spelers kunnen hun tegenstanders ook saboteren door Power Items te gebruiken die de Ghosts helpen. Ze zullen niet alleen PAC-MANs normale dieet van stippen en fruit kunnen verorberen, maar ze kunnen ook de PACs van andere spelers verorberen in een echte competitie van man tot man.

De spelmodi zijn klaar voor spelers van verschillende vaardigheidsniveaus, waaronder de Elimination Mode met arcade-achtige actie waarin spelers van elke rang het tegen elkaar kunnen opnemen en tokens kunnen verdienen die ze kunnen inwisselen voor aanpassingsitems, en de Ranked Mode waarin spelers het opnemen tegen even vaardige tegenstanders van over de hele wereld en Rank XP verdienen waarmee ze hun plaats op de ranglijsten verdienen. Met 63 andere spelers per wedstrijd is bling dé manier om op te vallen in de menigte; spelers kunnen hun PAC aanpassen met een verscheidenheid aan lichaams-, hoofd- en gezichtscosmetica. PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS bevat een vriendensysteem waarmee spelers met vrienden kunnen meedoen aan dezelfde wedstrijd, hun voortgang kunnen bijhouden en de actie kunnen bekijken als hun vrienden – of vijanden – aan het spelen zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx