Eerste uitbreiding van Dungeons & Dragons Online verschijnt in de zomer

thumbnail

Warner Bros Interactive Entertainment en Wizards of the Coast onthullen vandaag Dungeons & Dragons Online: Menace of the underdark, de eerste uitbreiding voor de prijswinnende free-to play massive multiplayer online roleplaying game (MMORPG), ontwikkeld door Turbine. Menace of the Underdark verschijnt in de zomer van 2012 en breidt voor het eerst de geliefde Forgotten Realms setting en de enorme ondergrondse wereld van de Underdark uit, een verhoogd level cap, de nieuwe Druïde klasse en veel meer!

“2011 Was een jaar van groei voor Dungeons & Dragons Online, we vierden ons vijfde bestaansjaar en voltooiden de succesvolle lancering van het spel in Europa”, aldus Fernando Paiz, Executive Producer van Dungeons & Dragons Online. “2012 wordt ons belangrijkste jaar tot nu toe met het hele jaar door toevoegingen van nieuwe content, waaronder de lancering van ons eerste uitbreidingspakket. We zijn erg enthousiast de Forgotten Realms setting uit te breiden met een geheel nieuwe verhaallijn, verhoging van de level cap en de nieuwe Druïde klasse!”

– Reis naar de Forgotten Realms: Beleef de klassieke fantasie en avonturen van D&D’s meest fantasierijke en beroemde setting. Kom aan in het dorp van Eveningstar en ga op avontuur door de omringende wildernis van King’s Forest waar de burgers van de natie Cormyr zich moeten verenigen om weerstand te bieden tegen een nieuwe bedreiging voor de Realms.

– Trotseer de holen van de Underdark: Sta oog in oog met de Underdark Drow en Lolth, hun koningin en godin, terwijl je deze uitgestrekte ondergrondse wereld verkent. Infiltreer in het Drow bolwerk van Shindylryn – de stad der portalen – waar Lolth’s mankrachten haar orders uitvoeren.

– Speel tot het epische level 25! Bepaal jouw lot en creëer een unieke epische held met krachtige karakter aanpassingsmogelijkheden. Speel nu verder vanaf level 20 tot aan het epische level 25.

– Speel met de Druïde klasse: Speel als de geheel nieuwe shape-shifting Druïde klasse! Hanteer de magie van de natuur of transformeer in een krachtig dierlijke vorm met deze klassieke D&D klasse.

Dungeons & Dragons Online (DDO) is een free-to-play MMORPG met het beste combat systeem, een enorme wereld met state-of-the-art graphics en gameplay en een rijke set aan kenmerken die tot nu toe alleen voorkwamen in premium MMO’s op abonnementsvorm. DDO biedt een innovatief prijsmodel waarmee spelers gratis kunnen downloaden en spelen, en adventure packs, items en account services à la carte van de nieuwe DDO Store aan kunnen schaffen. Spelers kunnen zich abonneren voor ongelimiteerde toegang tot alle content van de game. Spelers kunnen DDO Unlimited downloaden en gratis spelen via http://www.ddo.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx