Eerste prijzen in webshops voor PlayStation 5 schrikken fans af

thumbnail

De eerste prijzen voor de PlayStation 5 zijn opgedoken. Via de Play-Asia zien we namelijk dat de console aangeboden wordt voor maarliefst 699 Dollar. Het gaat om de versie met een Blu-Ray speler. De Digital versie zal waarschijnlijk 50 tot 100 Dollar goedkoper zijn. Via de PushSquare lezen we dat fans ‘not amused’ zijn over de prijs en vrezen dat een zelfde scenario zich af zal spelen als bij de PS3, die destijds voor 600 Euro werd aangeboden. Het gaat voorlopig waarschijnlijk nog om een placeholder-prijs, waarbij de retailer de console aanbiedt voor een prijs waarvan men uit gaat dat er nooit verlies mee gemaakt wordt. Sony moet de prijs officieel nog onthullen. Eerder lekte Amazon ook al uit dat de prijs 599 Pond zal gaan zijn voor de console.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Kont
Lid
487
5 maanden geleden
Reageer op  Z@3 Redrum

Denk ook max 600 voor de premium versie, maar hoop meer richting €550. Geen groot verschil maar toch beter voor t gevoel. 700 is onzin dat gaat nooit gebeuren. Dan krijg je PS3 scenario’s

Etheboss
Gast
Etheboss
5 maanden geleden
Reageer op  Kont

700 Euro is wel een meer realistische prijs, eigenlijk zou het nog hoger moeten zijn. Ik denk dat het een overweging wordt van hoeveel verlies ze in het begin willen nemen op de hardware en van wat ze denken dat iemand er voor wil betalen.

TommyNL
Gast
TommyNL
5 maanden geleden

Maar Sony heeft nog helemaal niks aangekondigd qua prijs.
Die winkels kiezen eieren voor hun geld.
Als ze de Ps5 nu voor 699 aanbieden kunnen ze hem later aanpassen. Als ze de Ps5 nu voor 399 in de shop zetten, en Sony hanteert een prijs van 499, wordt het toch lastig voor ze. Vandaar die onzin prijzen.


Naar boven
4
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x