Eerste grote in-game samenwerking voor Overwatch 2

thumbnail

Een reeks collectible cosmetics gebaseerd op de wereldwijd populaire anime One-Punch Man is vandaag live in Overwatch 2, de cross-platform en free-to-play team-based actiegame van Blizzard Entertainment. De collectie markeert de eerste grote samenwerking voor het Overwatch-universum en opent de deur naar andere crossover-concepten en mogelijkheden in de toekomst.

“Als enorme fans van anime en One-Punch Man, zijn we meer dan enthousiast om deze nieuwe samenwerking naar onze spelers over de hele wereld te brengen,” zegt Mike Ybarra, president van Blizzard Entertainment. “Het Overwatch-universum is een optimistische visie op de aarde van de nabije toekomst, dus waarom zou Doomfist niet cosplayen als Saitama?”

One-Punch Man vertelt het verhaal van Saitama, een sympathieke superheld die elke vijand kan verslaan met een enkele stoot en zijn groeiende verveling door een gebrek aan geduchte uitdagers. De collectie cosmetica bevat vier cosplay hero skins gebaseerd op personages uit de anime: Saitama – Doomfist, Genos – Genji, Tatsumaki – Kiriko, en de verdienbare Mumen Rider – Soldier 76 skin die gratis kan worden verkregen door in-game uitdagingen te voltooien.

De One-Punch Man-collectie cosmetics zal tot 6 april beschikbaar zijn via de in-game shop. De One Punch Man-animeserie is te vinden op verschillende streamingdiensten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx