Eerste Farming Simulator 22 gameplay te zien op FarmCon

thumbnail

Farming Simulator 22 zal dit jaar de hoofdrol spelen op FarmCon, het jaarlijkse eigen evenement van GIANTS Software, van 21 tot en met 23 juli op het officiële GIANTS Software Twitch kanaal. Ontwikkelaar en uitgever GIANTS Software zal voor het eerst gameplay tonen van Farming Simulator 22.

Zorgvuldig gecultiveerd: gameplaypremière, nieuwe features en meer!

Van 21 t/m 23 juli zal GIANTS iedere dag vanaf 20:00 CEST enkele uren streamen. Kijkers kunnen genieten van exclusieve informatie direct van de ontwikkelaars: ze krijgen ook meer informatie over al eerder aangekondigde features, zoals productieketens, en de onthulling van meer content en nog niet aangekondigde gameplay mechanics.

 • Op woensdag(21 juli) staan seizoensveranderingen, de nieuwe VS map ‘Elmcreek’, een kijkje achter de schermen van de Cinematic Trailer en meer op de planning.
 • Donderdag(22 juli) zal in het teken staan van de eerste gameplay van Farming Simulator 22, de GIANTS Engine 9 en de daarbij horende grote verbeteringen en gloednieuwe features.
 • Vrijdag(23 juli) draait om de drie nieuwe gewassen, verschillende aanpassingsopties en geluidsverbeteringen evenals een Bale Stacking Challenge met echte tractoren.
 • Zaterdag & zondag(24-25 juli) zijn gereserveerd voor de Farming Simulator League en de competitieve esports league zal verder gaan met seizoen 3. De finale van het toernooi zal op 25 juli vanaf 10:00 live te zien zijn op Twitch en YouTube.

Dat is niet alles: meer features en details worden onthuld!

Bereid je voor op wat verrassingen!  Binnenkort worden nog meer interessante presentaties, meerdere Q&A’s, lotingen en toegewijde Discord chatrooms met ontwikkelaars om het FarmCon nieuws van de dag te bespreken onthuld. Fans kunnen hier meer leren over Farming Simulator 22 en direct communiceren met GIANTS Software en de ontwikkelaars.

“Met FarmCon in het vooruitzicht groeit de game elke dag op het gebied van features en grafische pracht. We kunnen niet wachten om een schat aan veelzijdige details over Farming Simulator 22 te presenteren. Fans van over de hele wereld moeten dit in hun agenda zetten en met ons kletsen – zoals de traditie is bij FarmCon”, herinnert GIANTS Software CEO, Christian Ammann, ons enthousiast over het aanstaande online evenement.

FarmCon is het officiële en jaarlijkse community evenement voor modders, ontwikkelaars en spelers van de Farming Simulator serie. Fans kunnen sinds 2016 elkaar ontmoeten op FarmCon en praten met GIANTS Software en andere spelers.

Farming Simulator 22 is vanaf 22 november verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Bezoek voor meer informatie de Farming Simulator website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box