Extra Episode van New Hero komt met 3 personages in Captain Tsubasa: Rise of New Champions

thumbnail

Op 3 december zal CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS de zogenaamde “jonge Zweedse Prins” Stefan Levin, de Muay Thai verdediger Singprasert Bunnaak en de miraculeuze keeper Ricardo Espadas op het veld verwelkomen! Elk van deze personages heeft een unieke set vaardigheden die gaat zorgen voor meer epische voetbalmomenten.

De update naar versie 1.10 zal morgen beschikbaar zijn en zal nieuwe gratis content toevoegen. Een deel hiervan, The Otomo Middle School Route, zal spelers de mogelijkheid geven om zich onder te dompelen in een nieuwe speelbare episode in de verhaalmodus: EPISODE OF NEW HERO, waarin samenspel de sleutel tot winst is. Een gloednieuwe Assist Mode zal de game-ervaring verbeteren in EPISODE OF TSUBASA, die de spelers’ vaardigheden significant zal verhogen. Daarnaast zijn er verschillende aanpassingen om het spel evenwichtiger te maken, die bij de update zullen zitten. Deze zullen de algemene kwaliteit van het spel verbeteren, vooral in VERSUS en ONLINE VERSUS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box