Empire of Sin van Paradox Interactive en Romero Games is nu verkrijgbaar

thumbnail

Paradox Interactive en Romero Games maken bekend dat Empire of Sin nu wereldwijd verkrijgbaar is. Empire of Sin is een strategie- en management-game die plaatsvindt in het hart van de meedogenloze criminele onderwereld van Chicago, tijdens de drooglegging van de jaren 20.

Bekijk de crimineel goede lanceringstrailer: https://youtu.be/qNLsLa8pW-E

Deze verhalende, door film noir geïnspireerde game laat spelers genieten van de glitter en glamour van de roerige jaren 20, terwijl ze achter de schermen werken in de duistere onderbuik van de georganiseerde misdaad. Aan jou de taak om je husselend, charmerend en intimiderend hogerop te werken en te doen wat nodig is om aan de top te blijven. De gameplay van Empire of Sin rust op drie pijlers.

 • Roleplay: Kies één van de veertien unieke bazen in de game, die zijn gebaseerd op fictieve of werkelijke gangsters, en bouw en beheer je criminele imperium in Chicago tijdens de beruchte droogleggingsperiode. Stap in de schoenen van Al Capone of Goldie Garneau en laat de rest van Chicago’s onderwereld bij de vissen slapen!
 • Empire-management: Bouw je eigen Empire of Sin op en heers over de economie van Chicago’s onderwereld met zakelijk inzicht, meedogenloos geweld en/of je afschrikwekkende beruchtheid. Voer op strategische wijze het bewind over je speakeasies, toeleveringsketens, casino’s en andere bedrijfstakken.
 • Turn-based-gevechten: Verzamel een moordend sterke gang uit de meer dan vijftig rekruteerbare gangsters en lever turn-based-gevechten om je terrein te verdedigen en uit te breiden – of om vijandige bendes iets duidelijk te maken.

“Empire of Sin is met liefde gemaakt, een game die ik al twintig jaar wil maken”, zegt Brenda Romero, gamedirecteur van Romero Games. ‘Iedereen die er wel eens van droomde een crimineel imperium te runnen kan een geweldige tijd tegemoet zien. We hebben de game zo ontworpen dat je meteen midden in de actie belandt, helemaal aan het begin van de drooglegging. Het spreekt voor zich, maar ik wil het toch zeggen: het Empire of Sin-team kan niet wachten tot spelers de game in handen hebben.”

“Empire of Sin is de perfecte videogame-cocktail: de game mengt de strategie- en management-gameplay waar Paradox bekend om staat met nieuwe smaken, zoals turn-based-gevechten, en plaatst dit in de zorgvuldig nagemaakte wereld van het Chicago van de jaren 20,” zegt Ebba Ljungerud, CEO, Paradox. Het was een geweldige ervaring om samen met Romero Games dit ambitieuze project naar de finish te brengen, en we vinden het geweldig dat spelers vandaag hun eerste stappen in de game kunnen zetten!”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box