Een zandstorm komt naar SAND LAND in een trailer

thumbnail

In SAND LAND gaan Beelzebub en zijn vrienden op zoek naar de Legendarische Bron om de wereld te redden van een onverbiddelijke droogte, maar de gewapende troepen van de Koning willen hen tegenhouden!

Er is een nieuwe trailer uit voor de videogameverfilming van de manga van Akira Toriyama, met actievolle scènes op het ritme van het toepasselijk genoemde Eurodance-nummer Sandstorm van Darude.

Of hij nu te voet is of op een voertuig zit; Beelzebub heeft heel wat trucjes in zijn mouw en levert krachtige stoten of kogelregens om tegenstanders die in zijn weg staan tegen te houden. Spelers ontwikkelen Beelzebubs vaardigheden en ontgrendelen duivelse capaciteiten terwijl ze het opnemen tegen de handlangers van de Sand Land Koning, de gevaren van de woestijn, maar ook tegen Muniel, de held in het buurland en zijn toegewijde leger.

SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc. Een demo is nu verkrijgbaar op alle platformen om je eerste stappen in Sand Land te maken.

Ga voor meer informatie over SAND LAND en andere titels van Bandai Namco Europe naar https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok. Neem deel aan het gesprek op X.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  1 maand geleden

  Toffe trailer,Grappig dat ze juist het nummer Sandstorm van Darude hiervoor gebruiken.Die was online op eens enorm populair,Omdat het overal in comment sections gespamd werd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx