Een trieste dag voor Bizarre Creations

thumbnail

Activision heeft besloten de studio Bizarre Studios te sluiten. De ontwikkelaar die we kennen van games als James Bond 007: Blood Stone, die begin deze maand lanceerde, en onder andere Project Gotham Racing en Blur, zal 200 mensen op straat zetten. De move van Activision is best opvallend te noemen aangezien het er toch op leek dat de studio al jaren goed aan de weg timmert met kwalitatief zeer aardige games. Traveler’s Tale director Jon Burton laat dan ook weten dat het een trieste dag is voor de game developers. Activision moet de sluiting zelf nog officieel bevestigen en zegt zelfs te zullen kijken naar de mogelijkheden om de studio alsnog in leven te kunnen houden. Bizarre Creations werd uit de grond gestampt in 1994 en werd in 2007 overgekocht door Activision. Zij lanceerde 3 titels voor de uitgever.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Vreemd, zaten best een aantal aardige titels bij, zoals blur en JB

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Toch wel opvallend idd. Blur was toch niet mis eerlijk gezegd. Erg goede racer. Ok, de nieuwe James Bond was wat minder, maar goed, dat zal toch niet de enige reden zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En zo vergaat het je als je jezelf verkoopt aan Activision. Eerst IW nu Bizarre.. 3 jaar geleden 1 van de beste Microsoft studio’s met alles wat ze wilden. Jezelf dan verkopen aan Activision en krap 3 jaar later wordt de studio opgeheven door Activision. Ik hoop echt dat Microsoft de studio gaat overnemen want dit is echt doodzonde. Mogen ze meteen werken aan PGR5. Toch zou het me niet verbazen dat dit de doodsteek is voor een geweldige studio. Activision bedankt! Zo ga je met je mensen om.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box