EA’s Command & Conquer 3: Kane’s Wrath arriveert in de winkels

thumbnail

De verlosser is herrezen! Electronic Arts Inc. heeft aangekondigd dat de pc-versie van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath vanaf vandaag in Europa in de winkels ligt. Kane’s Wrath is het uitbreidingspakket voor Command & Conquer 3 Tiberium Wars, de succesvolle en bekroonde realtime strategy-game van 2007. Het pakket bevat een uitgebreide nieuwe campagne van maar liefst 20 jaar in het Tiberium-universum, met zes subfacties en nieuwe Epic-eenheden die het verloop van het spel drastisch kunnen veranderen. Gamers die Kane’s Wrath of de Command & Conquer 3 Limited Collection aanschaffen krijgen bovendien deze zomer een exclusieve uitnodiging voor het spelen van de bèta-versie van Command & Conquer Red Alert 3.

“Het succes van Tiberium Wars maakt duidelijk dat gamers, ook na een onderbreking van vijf jaar, Command & Conquer niet zijn vergeten. De kenmerkende mix van snelle, soepele en leuke gameplay, goed uitgewerkte verhaallijnen en perfect geïntegreerde videobeelden is populairder dan ooit”, zegt Jim Vessella, producent van Kane’s Wrath. “Met Kane’s Wrath hebben we de kans gegrepen het verhaal verder uit te diepen, onder ander met verhaallijnen die zijn voorgesteld door fans. Door de nieuwe subfacties en eenheden uit die verhaallijnen is de game-ervaring nu nog meeslepender en gevarieerder.”

Kane’s Wrath bevat een campagne voor één speler met dertien missies. Het verhaal speelt zich af in de periode tussen de wedergeboorte van de Brotherhood of Nod (na de Tweede Tiberiumoorlog) tot de dramatische gebeurtenissen van de Derde Tiberiumoorlog en daarna. Het epos wordt ondersteund door meer dan dertig minuten HD-videobeelden, met Natasha Henstridge (Species, Eli Stone), Carl Lumbly (Alias) en natuurlijk Joe Kucan als Kane. In de campagne worden zes nieuwe subfacties geïntroduceerd met een arsenaal aan nieuwe wapens en krachten voor de drie strijdende superkrachten van het Tiberium-universum: de Global Defense Initiative, de Brotherhood of Nod en de Scrin. In multiplayer-games kunnen spelers kiezen uit maar liefst negen strijdende partijen. Bovendien kunnen spelers in het nieuwe speltype Wereldverovering ook eigen campagnes maken. In dit speltype worden de kenmerkende heftige gevechten aangevuld met strategische laag waardoor elke oorlog weer verrassend anders is.

De Xbox 360-versie van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath komt deze zomer uit en is voorzien van een revolutionaire interface. Dankzij een handige bevelen-stick wordt RTS-besturing op de console eenvoudiger en praktischer dan ooit. Deze Xbox 360-versie wordt uitgebracht als volwaardige game en bevat vijftig multiplayer-kaarten. De game bevat ook het exclusieve speltype “Kane’s Challenge”, waarin de speler het in z’n eentje moet opnemen tegen angstaanjagende tegenstanders uit verschillende subfacties.

Bezoek voor het laatste nieuws over Command & Conquer 3: Kane’s Wrath en meer info over Command & Conquer de website www.CommandAndConquer.nl Je vindt hier ook Command & Conquer TV, het online televisiestation over de populaire reeks. “BattleCast PrimeTime” is een van de belangrijkste shows van de zender. Komende vrijdag bevat het programma onder andere een interview met Joe Kucan, de acteur die Kane speelt en highlights van de eerste Kane’s Wrath-gevechten van fans!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx