EA viert Kerst met Fly with Me en Tiger Woods PGA Tour 12

thumbnail

EA biedt gratis twee grote games aan deze kerstvakantie.

EA is in de kerststemming en geeft speciale verrassingen weg voor een beperkte tijd. EA biedt twee van zijn meest geliefde games gratis weg in de App Store! Je vakantie wordt nog leuker met de downloads van Fly With Me & Tiger Woods PGS TOUR 12. Fly with Me is een casual game, waarbij spelers geconcentreerd moeten blijven om ervoor te zorgen dat ze blijven vliegen. Help de vogels om obstakels te vermijden, bijen te vangen en in de lucht te blijven. Met 45 prachtig levels in tropische locaties, kunnen gamers zwevend en manoeuvrerend naar de overwinning, ongeacht het niveau. Zelfs de jongste gamers kunnen hun plezier niet op met kindvriendelijke niveaus!

• Vrij te spelen levels en uitdagende functies speciaal voor de dappere vliegers.

• Diversiteit van levels, opties en uitdagingen voor elke type speler.

• Een leuk avontuur voor het hele gezin!

Samen met Fly Wih Me biedt EA dit jaar speciaal voor de golfspelers onder ons een gratis download van Tiger Woods PGA TOUR 12 aan. Spelers kunnen nu gratis in de schoenen staan van Tiger Woods of zijn mede PGA tour vrienden. De game heeft een veel verschillende golfbanen, speel opties en uitdagingen. Met het grote Multi-touch scherm en realistische graphics, wordt geen enkel detail over het hoofd gezien en biedt de game een ultieme meeslepende PGA TOUR ervaring. Dit gratis aanbod is een geweldige kans om in het spel een PGA TOUR PRO of een gepersonaliseerd karakter te zijn.

• Duizenden speler opties: Cursussen, uitdagingen en PGA TOUR PRO’s houden de Tiger Woods PGA Tour 12 uitgebreid!

• De ultieme PGA TOUR ervaring: realistische graphics en het grote Multi-touch scherm geven het gevoel alsof je echt op de beste fairways ter wereld staat.

• Speel als of naast Tiger Woods en andere grote PGA TOUR-spelers. Je kunt ook je eigen mannelijke of vrouwelijke golfer creëren! Scherp ondertussen je vaardigheden aan in de TIGER CHALLENGE met meer dan 20 minigames. Overwin de uitdagingen om speciale prijzen vrij te spelen en Game Center Achievements met je vrienden te delen!

Fly with me & Tiger Woods PGA TOUR 12 zijn nu GRATIS verkrijgbaar in de Itunes App Store voor een beperkte tijd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx