EA Originals onthult gloednieuwe demo van Tales of Kenzera: ZAU voor meerdere platformen

thumbnail

EA Originals en Surgent Studios hebben een geheel nieuwe gratis demo voor Tales of Kenzera: ZAU aangekondigd. De demo van deze epische action-adventure platformer is nu beschikbaar voor pc via Steam en bevat alle gameplay-verbeteringen die sinds de lancering aan de game zijn toegevoegd. Vanaf 13 juni is deze demo ook beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De demo geeft spelers een kijkje in de eerste momenten van de game. Het biedt een voorproefje van de vlotte gevechten en manieren waarop spelers zich door de wereld heen kunnen voortbewegen. Zo moeten ze plunderende vijanden zoals de Roho ya Rungu en Roho ya Mtupaji verslaan en oppassen voor de sluwe, explosieve Tokoloshe. Tevens werpt de demo een eerste blik op het emotionele verhaal dat zich tijdens het spelen begint te ontvouwen. De oplettende spelers kunnen in de demo verborgen Echo’s ontdekken, die fungeren als cruciale aanwijzingen voor de verhaallijn van de volledige game.

Korting op verschillende platformen
Spelers die vervolgens de volledige game aanschaffen, nemen hun voortgang mee en kunnen dus verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren in de demo. Daarnaast kan iedereen gedurende een beperkte periode de emotionele reis van Zau in Tales of Kenzera: ZAU beleven tegen 25% korting:

 • Epic Store: Tot en met 18 juni 2024.
 • Xbox Series X|S: Tot en met 18 juni 2024.
 • PlayStation 5: Tot en met 19 juni 2024.
 • Steam en EA app: Van 13 juni tot en met 11 juli 2024.

Abubakar Salim, oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur, deelde onlangs een welgemeende boodschap waarin hij pleit voor meer diversiteit in videogames. Hierin benoemd hij videogames als een medium voor expressie en verkenning van verschillende culturen en verhalen. Tales of Kenzera: ZAU is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch voor minder dan € 15,-. Deze korting geldt tot en met eind juni.

Patch 1.1
De eerste update voor Tales of Kenzera: ZAU is onlangs uitgebracht en bevat gameplay-verbeteringen, bugfixes, balans-optimalisaties voor gevechten en meer. Bekijk hier alle patch notes.

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over de nieuwe demo. Vergeet niet om Tales of Kenzera en Surgent Studios te volgen op X, Instagram of TikTok en bezoek de website voor de nieuwste updates.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  dallas
  Gast
  dallas
  1 maand geleden

  Het is mooi dat zijn spel Tales of Kenzera: ZAU nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch voor een aantrekkelijke prijs onder de €15. Deze korting tot eind juni is een uitstekende gelegenheid voor gamers om kennis te maken met dit project en te ontdekken hoe games kunnen bijdragen aan een meer inclusieve en diverse industrie shell shockers online

  Griever
  Lid
  2978
  1 maand geleden

  Voor de Afrikaanse culturele ervaring alleen al ga ik deze zeker spelen..Er word zelden wat mee gedaan en daar zitten genoeg wonderen om te ontdekken.De mooie prijs maakt het ook nog wat aantrekkelijker


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx