EA onthult Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Kane Edition

thumbnail

Electronic Arts Inc kondigt vandaag Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Kane Edition (C&C 3: Kane Edition) aan. Deze speciale collector’s edition komt tegelijk met Command & Conquer 3 Tiberium Wars (C&C 3) in maart 2007 uit voor de PC. Door de enorme hoeveelheid exclusief bonusmateriaal mag C&C 3: Kane Edition niet ontbreken in de verzameling van liefhebbers van Command & Conquer en real-time strategy (RTS)-games.

C&C 3: Kane Edition bevat een exclusieve bonus-dvd met onder meer een kijkje achter de schermen, verwijderde scènes, een serie bloopers van de filmopnames en een aantal gameplay-filmpjes van de ontwikkelaars. C&C 3: Kane Edition bevat verder exclusieve spelonderdelen, zoals vijf extra multiplayerkaarten en drie unieke skins voor de drie legers. Daarnaast krijgen de fans vijf exclusieve wallpapers.

“Er zijn geen trouwere fans dan die van Command & Conquer. Het is geweldig om voor hen een speciale editie van C&C 3 te maken”, aldus Mike Verdu, vice-president en uitvoerend producent bij EA Los Angeles (LA). “Liefhebbers van Command & Conquer zullen uren zoet zijn met de exclusieve kaarten, hints en tips, speciale skins en ‘making of’-filmpjes. De bloopers zijn echt hilarisch. We weten zeker dat de fans zullen genieten.”

Command & Conquer (de grensverleggende spelserie die het real-time strategy (RTS)-genre populair maakte) keert in volle glorie terug met C&C 3. In dit langverwachte nieuwe deel gaat de serie terug naar zijn oorsprong in het tiberium-universum, inclusief de kenmerkende snelle en soepele gameplay van Command & Conquer en een pakkend verhaal zoals je dat nog nooit hebt beleefd in een RTS-game.

Het is 2047 en er staat meer op het spel dan ooit. De aarde is besmet met tiberium, een zelf-reproducerend materiaal van een andere planeet. Het is radioactief en verspreidt zich razendsnel over de planeet. Het GDI, een hightech alliantie van de meest geavanceerde naties ter wereld, doet er alles aan om de verspreiding van tiberium te stoppen. Maar Kane, de megalomane leider van de Brotherhood of NOD, heeft andere plannen voor de aarde. Kane’s geheime genootschap is uitgegroeid tot een supermacht en hij wil tiberium gebruiken om de macht te grijpen en de mensheid om te vormen naar zijn verwrongen toekomstvisie. Wat volgt is een grootschalige oorlog om tiberium, waarbij het lot van de planeet op het spel staat.

Het epische verhaal van C&C 3 speelt zich af in het tiberium-universum en is naadloos verweven met de high-definition filmpjes. In deze filmpjes schitteren topacteurs als Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams en Grace Park.

C&C 3 en C&C 3: Kane Edition worden momenteel ontwikkeld door EALA en verschijnen in maart 2007 wereldwijd voor de PC. C&C 3 komt in 2007 ook uit voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem. Deze producten hebben nog geen leeftijdsclassificatie. Ga voor meer informatie naar: www.commandandconquer.nl

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx