EA maakt sterren-cast bekend van C&C Red Alert 3: Uprising

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft vandaag bekend gemaakt welke acteurs een rol spelen in Command & Conquer Red Alert 3: Uprising, de nieuwste uitbreiding van het vorig najaar bekroonde Command & Conquer Red Alert 3. Command & Conquer Red Alert 3 Uprising speelt zich af in de nasleep van de gebeurtenissen in Red Alert 3. Ook deze keer bevat de cast van de kenmerkende filmbeelden van de RTS-serie een flinke verzameling topacteurs. De cast van Command & Conquer Red Alert 3: Uprising bestaat uit zowel legendes uit de sciencefiction, als opkomende sterren en meesters van het witte doek, waaronder (in alfabetische volgorde): Jamie Chung, (Dragonball Evolution), Ric Flair (16-voudig wereldkampioen zwaargewicht worstelen), Malcolm McDowell (Heroes, Clockwork Orange, Wing Commander), Jodi Lyn O’Keefe (Prison Break) en Holly Valance (Neighbours). Terugkerende favorieten zijn Gemma Atkinson en Ivana Milicevic.

“Filmbeelden van topkwaliteit en diepe verhaallijnen horen nu eenmaal bij Command & Conquer en voor Uprising wilden we het zeker goed aanpakken”, aldus Amer Ajami, senior-producent bij EA Los Angeles. “We zijn erg tevreden met de grote en talentvolle cast van Uprising. Volgens mij zullen de fans ook tevreden zijn met deze topacteurs, niet alleen in de filmscènes maar ook in het speltype Commander’s Challenge, waarin je tegen de acteurs zelf moet vechten.”

“Toen EA vroeg of ik een rol wilde spelen in Command & Conquer, was ik meteen razend enthousiast”, zegt zestienvoudig wereldkampioen zwaargewicht Ric Flair. Hij speelt de rol van Commander Hill, een commandant die de speler tegenover zich vindt in het nieuwe speltype Commander’s Challenge. “Het was geweldig op de set en al sta ik niet langer in de ring, mijn fans zullen het vast geweldig vinden om de ‘Nature Boy’ in stijl te zien winnen. Mijn kinderen zullen het in elk geval geweldig vinden om me er flink van langs te geven op het slagveld.”

Malcolm McDowell werkte eerder mee aan de Wing Commander-serie en speelt nu de rol van Rupert Thornley, de president van de Europese Unie: “Het is geweldig om te mogen samenwerken met goede acteurs en hoe meer goede acteurs je voor games kunt krijgen, hoe beter. Vroeger werd hier niet veel aandacht aan besteed, maar die houding is gelukkig achterhaald. Game-fans leggen goed geld neer voor games en steken er veel tijd in. Zij verdienen rasartiesten en ik ben blij dat ze die in Uprising ook krijgen.”

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising voert je dieper mee in het Red Alert-universum met vier nieuwe minicampagnes die zich afspelen in de nasleep van de gebeurtenissen uit Red Alert 3. De game bevat bovendien het nieuwe speltype Commander’s Challenge. In de vijftig waanzinnige scenario’s van dit speltype kun je het opnemen tegen de beste commandanten en de strijd aangaan in de meest complexe strategische situaties om nieuwe en machtigere eenheden vrij te spelen.

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising is vanaf maart beschikbaar als digitale download. Ga voor meer informatie over de game naar www.commandandconquer.com. Daar vind je ook Command & Conquer TV, de speciale online Command & Conquer-zender van EA, waar je altijd terecht kunt voor het laatste nieuws en de laatste tips en strategieën. Komende vrijdag kunnen fans op de website het eerste deel zien van het populaire programma BattleCastTM PrimeTime, met daarin het allerlaatste nieuws over Command & Conquer en een interview met Ric Flair.

Bezoek dit weekend ook GameTrailers.com voor een unieke blik achter de schermen bij het maken van de filmbeelden voor Command & Conquer Red Alert 3: Uprising en de première van de eerste trailer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx