EA lanceert World Series of Poker op Facebook

thumbnail

Er staat veel op het spel in deze sociale ervaring! Electronic Arts en Caesars Interactive Entertainment hebben de handen ineen geslagen voor World Series of Poker en brengen dit vertrouwde en beroemde merk als een cross-platform game-ervaring naar Facebook-, smartphone- en tabletspelers wereldwijd. Fans kunnen overal en op elk moment inloggen en hebben op elk moment toegang tot hun stapel fiches of kunnen in de game spelen tegen vrienden via Apple en Android smartphones en tablets, en Facebook.

De game heeft verschillende functionaliteiten die regelrecht zijn overgenomen van de World Series of Poker (WSOP) zodat het spelers van elk niveau aanspreekt. De game biedt spelers de uitdaging om net zoals in echte WSOP evenementen, virtuele ringen en armbanden te winnen. Bovendien zijn er VIP rooms om te ontdekken en spelers kunnen een Pro status level vrijspelen.

Net als de Apple en Android game, biedt de Facebook versie authentieke gameplay wat de ware Vegas-ervaring evenaart. Pokerfans kunnen van over de hele wereld vrienden, familie en tegenstanders uitdagen en hun pokervaardigheden tonen en virtuele prijzen winnen op elke plek op elk moment! World Series of Poker voor op Facebook is inclusief klassieke elementen van de WSOP franchise en geeft de mogelijkheid om talrijke virtuele prijzen te winnen, een schat aan pokerstatistiek en een live chat functie. WSOP voor Facebook biedt een cross-platform gaming ervaring waar elke pokerspeler van zal gaan houden!

WORLD SERIES OF POKER VOOR FACEBOOK IS INCLUSIEF:

• Echte gameplay voor echte spelers. Een authentieke World Series of Poker game ervaring wat is ontwikkeld voor pokerprofs en -beginners.

• De social ervaring, live en onderweg. Chat live met vrienden, familie en uitdagers op Facebook, en Apple, en Android apparaten in een leuke, competitieve game.

• Grote prijzen, grotere aankopen en prijzen verkrijgbaar via Facebook. Gamers kunnen hun vaardigheden verbeteren terwijl ze virtuele WSOP ringen en armbanden winnen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x