EA en Velan Studios onthullen nieuwe ‘This is Knockout City’ trailer

thumbnail

Welkom in Knockout City! EA en Velan Studios hebben een nieuwe gameplaytrailer voor de team-based multiplayergame Knockout City onthuld. Het spel is beladen met over-de-top actie en bevat zenuwslopende, competitieve gameplay. Spelers kunnen een team vormen met vrienden, hun speelstijl verfijnen, hun personages personaliseren aan de hand talloze customization-opties en vele verschillende strategieën uitvoeren. En of de zes verschillende baltypen nog niet genoeg zijn: spelers kunnen ook zélf transformeren in een bal, als ze vangen, ontwijken, tackelen en andere spelers voor de gek houden in de strijd om trefbal dominantie.

Knockout City is eenvoudig om op te pakken, maar skills vormen de sleutel tot succes: de ervaring is diepgaand, competitief en zit boordevol verrassingen. Van Knockout Roundabout’s drukke straten vol met verkeer, tot aan daken op duizelingwekkende hoogte in Rooftop Rumble.

Spelers krijgen tijdelijk toegang tot een gratis proefversie van de game als deze wordt uitgebracht op 21 mei. De trial is speelbaar op PC via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Alle progressie die hierin wordt behaald, wordt vervolgens meegenomen als een speler besluit de volledige game aan te schaffen. Spelers die ervoor kiezen om Knockout City aan te schaffen tijdens de gratis proefversie ontvangen additionele cosmetische beloningen.

Krijg alvast een voorproefje op deze zinderende nieuwe competitie, die wordt gecombineerd met humor en een absurde twist op trefbal. Bekijk de nieuwe ‘This is Knockout City’ trailer hier.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box